
קציצות עוף ופירה מטוגנות
על ידי אילנית בניזרי עיקריות, קציצות
מתכון לקציצות עוף ותפוחי אדמה מטוגנות שמתאימות להגשה בפיתה או בתוך רוטב אדום. קציצות טעימות מאוד שגם ילדים אוהבים.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
15 דקות
30 דקות
45 דקות
- כ-12 קציצות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












3 דירוגים וחוות דעת
תמר
פצצה.
ברור שאפשר לעשות את הפירה עם כל קציצות גם בקר.
הרעיון של הפירה זה העמילן- זה מדביק את הבשר שמטבעו רוצה להתפורר.
וכמובן גם מוסיף המון טעםםםם
סיון
קציצות מעולות, אבל רציתי לשאול אם אפשר לעשות את הקטע עם הפירה גם בקציצות בקר?
עטוש
טעים ברמות.שאר המתכונים ינוסו על ידי.