קציצות עוף ופירה מטוגנות

על ידי אילנית בניזרי  ,

מתכון לקציצות עוף ותפוחי אדמה מטוגנות שמתאימות להגשה בפיתה או בתוך רוטב אדום. קציצות טעימות מאוד שגם ילדים אוהבים.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 15 דקות

    30 דקות

    45 דקות

  • כ-12 קציצות

מצרכים למתכון

1/2 קילו זה עוף טחון

1 בצל מגורר וסחוט

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן שמיר קצוץ

חופן כוסברה קצוצה

פירה מ-2 תפוחי אדמה

כפית פפריקה מתוקה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

2 כפות שמן

כפית בהרט לקציצות

1 ביצה

3 כפות פירורי לחם

הוראות הכנה

בקערה גדולה נערבב היטב את כל מצרכי הקציצות לעיסה אחידה.

נכסה את הקערה ונניח במקרר לחצי שעה.

נחמם שמן חצי עמוק במחבת.

בידיים רטובות ניצור קציצות עגולות ונשטח מעט בכפות הידיים.

נטגן את הקציצות בשמן החד עד להשחמה מכל צד.

נוציא לנייר סופג או נכניס לסיר עם רוטב.

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

תמר

15/10/2018

פצצה.
ברור שאפשר לעשות את הפירה עם כל קציצות גם בקר.
הרעיון של הפירה זה העמילן- זה מדביק את הבשר שמטבעו רוצה להתפורר.
וכמובן גם מוסיף המון טעםםםם

סיון

26/08/2018

קציצות מעולות, אבל רציתי לשאול אם אפשר לעשות את הקטע עם הפירה גם בקציצות בקר?

עטוש

28/04/2016

טעים ברמות.שאר המתכונים ינוסו על ידי.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00