
מאפים אישיים במילוי גבינה, עגבניות שרי ועירית
על ידי FoodisGood מנות ראשונות
המתכון של אורית בנוז לתחתיות בצק פילו במילוי שמנת, גבינה, עירית ועגבניות שרי. מנה ראשונה מעולה לשבועות או לכל אירוח חלבי אחר. קל להכנה, צבעוני וטעים במיוחד.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
25 דקות
15 דקות
40 דקות
- 20 מאפים אישיים
הוראות הכנה
כל 2 דפי פילו מרססים בשמן זית ומניחים האחד מעל לשני.
חותכים ל-4 חלקים שווים בצורת פלוס (+).
מרססים תבנית מאפינס שקעים (עדיף סיליקון) בשמן זית ומניחים רבע ממלבן הפילו בכל שקע. ממשיכים כך עד למילוי 20 שקעי מאפינס.
בקערה גדולה מערבבים שמנת מתוקה עם ביצה, מלח, פלפל שחור ועירית קצוצה.
חותכים את עגבניות השרי לרבעים. ואת גבינת הפרומעז לחתיוכת קטנות (בגודל של חתיכה לכל מאפה).
ממלאים כל שקע פילו ממלית השמנת 3/4 גובה. משקיעים חתיכת פרומעז ו 3-4 רבעי עגבניית שרי בכל שקע ממולא.
אופים את מאפי הפילו הממולאים בתנור חם על 150 מעלות עד שהם נראים שחומים ומוכנים (כמו בתמונה).
מוציאים את המאפים מהתנור, מחלצים מתבניות המאפינס ומניחים לצינון על רשת.
במידה והוצאתם את המאפים מהתנור והם בהירים בתחתית, ניתן להוציא מהתבנית ולהניח על נייר אפייה לעוד כמה דקות בתנור
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!