
גלידת סורבה לימונענע ביתית
על ידי FoodisGood מתכונים טבעוניים, קינוחים
סורבה לימונענע הוא אולי הגלידה המרעננת ביותר. מתכון צונן וטעים לגלידת סורבה ליים ונענע שמתאים גם להכנה במכונת גלידה וגם למי שאין מכונה. מתכון קל, פשוט ומומלץ לימי הקיץ. שימו לב - בכדי להגיע לרמת הקפאה ללא מכונה יהיה עליכם להמתין מספר רב של שעות.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
30 דקות
30 דקות
הוראות הכנה
בסיר קטן על אש נמוכה מביאים לרתיחה מים וסוכר. ממשיכים ברתיחה עד שהסוכר נמס לחלוטין.
מעבירים את הליים הסחוט לבלנדר יחד עם צרור נענע שטופה וטוחנים היטב.
מעבירים את הלימונענע לקערת מיקסר ובוחשים על מהירות נמוכה.
מוסיפים לקערה בהדרגה את מי הסוכר שלנו. בשלב הזה מומלץ לעצור ולטעום מידי פעם בכדי לבדוק את דרמת המתיקות. במידה והמיץ מספיק מתוק ניתן להפסיק להוסיף מי סוכר.
מעבירים את מיץ הליים המתוק שהכנו לקערה גדולה ומכניסים להקפאה למשך שעה, מוציאים ומערבבים טוב בעזרת כף או מזלג.
מכניסים למקפיא למשך 4-6 שעות ובכל שעה מערבבים היטב עד להקפאה מלאה.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!