
גלידת סורבה לימונענע ביתית
על ידי FoodisGood מתכונים טבעוניים, קינוחים
סורבה לימונענע הוא אולי הגלידה המרעננת ביותר. מתכון צונן וטעים לגלידת סורבה ליים ונענע שמתאים גם להכנה במכונת גלידה וגם למי שאין מכונה. מתכון קל, פשוט ומומלץ לימי הקיץ. שימו לב - בכדי להגיע לרמת הקפאה ללא מכונה יהיה עליכם להמתין מספר רב של שעות.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
30 דקות
30 דקות
מצרכים למתכון
150 גרם סוכר
100 מ"ל מים
מיץ מקילו ליים
צרור נענע טרייה
הוראות הכנה
בסיר קטן על אש נמוכה מביאים לרתיחה מים וסוכר. ממשיכים ברתיחה עד שהסוכר נמס לחלוטין.
מעבירים את הליים הסחוט לבלנדר יחד עם צרור נענע שטופה וטוחנים היטב.
מעבירים את הלימונענע לקערת מיקסר ובוחשים על מהירות נמוכה.
מוסיפים לקערה בהדרגה את מי הסוכר שלנו. בשלב הזה מומלץ לעצור ולטעום מידי פעם בכדי לבדוק את דרמת המתיקות. במידה והמיץ מספיק מתוק ניתן להפסיק להוסיף מי סוכר.
מעבירים את מיץ הליים המתוק שהכנו לקערה גדולה ומכניסים להקפאה למשך שעה, מוציאים ומערבבים טוב בעזרת כף או מזלג.
מכניסים למקפיא למשך 4-6 שעות ובכל שעה מערבבים היטב עד להקפאה מלאה.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!