גלידת סורבה לימונענע ביתית

על ידי FoodisGood  ,

סורבה לימונענע הוא אולי הגלידה המרעננת ביותר. מתכון צונן וטעים לגלידת סורבה ליים ונענע שמתאים גם להכנה במכונת גלידה וגם למי שאין מכונה. מתכון קל, פשוט ומומלץ לימי הקיץ. שימו לב - בכדי להגיע לרמת הקפאה ללא מכונה יהיה עליכם להמתין מספר רב של שעות.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 30 דקות

    30 דקות

מצרכים למתכון

150 גרם סוכר

100 מ"ל מים

מיץ מקילו ליים

צרור נענע טרייה

הוראות הכנה

בסיר קטן על אש נמוכה מביאים לרתיחה מים וסוכר. ממשיכים ברתיחה עד שהסוכר נמס לחלוטין.

מעבירים את הליים הסחוט לבלנדר יחד עם צרור נענע שטופה וטוחנים היטב.

מעבירים את הלימונענע לקערת מיקסר ובוחשים על מהירות נמוכה.

מוסיפים לקערה בהדרגה את מי הסוכר שלנו. בשלב הזה מומלץ לעצור ולטעום מידי פעם בכדי לבדוק את דרמת המתיקות. במידה והמיץ מספיק מתוק ניתן להפסיק להוסיף מי סוכר.

מעבירים את מיץ הליים המתוק שהכנו לקערה גדולה ומכניסים להקפאה למשך שעה, מוציאים ומערבבים טוב בעזרת כף או מזלג.

מכניסים למקפיא למשך 4-6 שעות ובכל שעה מערבבים היטב עד להקפאה מלאה.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00