
עוגיות פרג מדהימות בניחוח תפוז
על ידי FoodisGood עוגיות
הריח שמתפשט בבית ממכר במיוחד. מתכון לעוגיות פרג תפוז מדהימות שלא תפסיקו לנשנש. עוגיות פריכות שנמסות בפה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
20 דקות
15 דקות
35 דקות
- 20 עוגיות
הוראות הכנה
בקערה בינונית מערבבים קמח, פרג ומלח.
במיקסר מערבלים חמאה עם סוכר, מיץ וגרידת תפוז עד לקבלת תערובת במרקם אחיד.
מוסיפים את תערובת הפרג בהדרגה ותוך כדי ערבול איטי, עד לקבלת בצק אחיד, הבצק יתפורר מעט, זה בסדר.
יוצרים מבצק עיגול כדור גדול ושטוח, עוטפים בניילון נצמד ומקררים במשך 50 דקות לפחות.
מרדדים, קורצים עיגולים בעזרת קורץ עוגיות בינוני ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים את עוגיות הפרג בתנור חם על 170 מעלות למשך 10-15 דקות, חשוב להשגיח על העוגיות שלו יישרפו.
העוגיות מוכנות כשהן מזהיבות קלות ולא יותר מידי, בדרך כלל אחרי 13 דקות.
מצננים מחוץ לתנור עד לטמפרטורת החדר ונהנים.
העוגיות נשמרות טריות וטעימות עד 4 ימים בתוך צנצנת עם סגירת וואקום.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!