FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגיות פרג מדהימות בניחוח תפוז

על ידי FoodisGood  

הריח שמתפשט בבית ממכר במיוחד. מתכון לעוגיות פרג תפוז מדהימות שלא תפסיקו לנשנש. עוגיות פריכות שנמסות בפה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 20 דקות

    15 דקות

    35 דקות

  • 20 עוגיות

מצרכים למתכון

200 גר' חמאה קרה, חתוכה לקוביות

3/4 כוס סוכר

1 כפית מיץ תפוזים סחוט

2 כפיות גרידת קליפת תפוז

2 כוסות קמח

2 כפות פרג שלם

קורט מלח

הוראות הכנה

בקערה בינונית מערבבים קמח, פרג ומלח.

במיקסר מערבלים חמאה עם סוכר, מיץ וגרידת תפוז עד לקבלת תערובת במרקם אחיד.

מוסיפים את תערובת הפרג בהדרגה ותוך כדי ערבול איטי, עד לקבלת בצק אחיד, הבצק יתפורר מעט, זה בסדר.

יוצרים מבצק עיגול כדור גדול ושטוח, עוטפים בניילון נצמד ומקררים במשך 50 דקות לפחות.

מרדדים, קורצים עיגולים בעזרת קורץ עוגיות בינוני ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

אופים את עוגיות הפרג בתנור חם על 170 מעלות למשך 10-15 דקות, חשוב להשגיח על העוגיות שלו יישרפו.

העוגיות מוכנות כשהן מזהיבות קלות ולא יותר מידי, בדרך כלל אחרי 13 דקות.

מצננים מחוץ לתנור עד לטמפרטורת החדר ונהנים.

העוגיות נשמרות טריות וטעימות עד 4 ימים בתוך צנצנת עם סגירת וואקום.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן