קוביות פיתה מטוגנות עם זעתר

על ידי אורלי כהן  , , , ,

הנשנוש המושלם לאירוח, מתכון קל וטעים במיוחד לחטיפי פיתה בסגנון נאצ'וס מתובלים בזעתר. קל, טעים ומהיר הכנה. מתאים מאוד להגשה לצד מרק.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

    40 דקות

  • 2 סועדים

מצרכים למתכון

300 גר' קמח

1 כף שמרים יבשים

1/4 כוס שמן

3/4 כוס מים פושרים

1 כף סוכר

1 כפית מלח

לתיבול

2 כפיות זעתר

1/2 כף מלח

הוראות הכנה

בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הבצק.

נכסה את הבצק ונתפיח חצי שעה.

נקמח את משטח העבודה ונרדד את הבצק לריבוע גדול, לא דק מידי.

נחתוך לריבועים קטנים או אצבעות, תלוי בצורה הרצויה.

נחמם מחבת גדולה עם שמן, נוסיף למחבת את קוביות הפיתה, את הזעתר ואת המלח.

נטגן היטב משני הצדדים עד להשחמה.

נוציא לנייר סופג.

נגיש לצד צלחת מרק או לצד מטבלים.

ניתן ומומלץ להכפיל כמויות.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00