חזה עוף ובצל בפפריקה על הפלנצ’ה

על ידי Moran Turgeman  , ,

ארוחת צהריים קלה ומהירה שכולם אוהבים - נתחי חזה עוף במרינדת פפריקה צרובים על פלנצ'ה בליווי בצל מטוגן.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 10 דקות

    30 דקות

    40 דקות

מצרכים למתכון

4 בצלים

למרינדה

1/2 כוס שמן

מלח ופלפל שחור

כפית פפריקה מתוקה

כפית פפריקה מעושנת

קורט כורכום

כף תבלין לפרגיות

כפית מרק עוף

הוראות הכנה

במחבת נטגן את רצועות הבצלים עם חלק מהשמן ונניח בצד.

בקערה בינונית נערבב היטב את כל מצרכי המרינדה.

נוסיף לקערה את חזה העוף ונערבב היטב, נניח ל-20 דקות במקרר.

נחמם מחבת פסים או פלנצ'ה לחום גבוה ונצלה את חזה העוף היטב משני הצדדים.

נוסיף את הבצלים, נצלה עוד מספר דקות ונגיש חם

*מומלץ >> 3 מתכונים להכנת חזה עוף על המחבת בקלות

ואם המתכון הזה לא מספיק לכם, תשמחו להכיר את העמוד הבא>> עשרות מתכוני חזה עוף מכל הסוגים

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

יונה

12/05/2017

מעולה כל מילה נוספת
מיותרת

Osi

05/03/2017

הכנתי את החזה עוף עם הבצלים, יצא מעולה.
ויתרתי על המרק עוף… לדעתי שאר התבלינים עושים עבודה נהדרת, ואין צורך להכין עוף בטעם עוף 🙂
הפפריקה המעושנת טיפ אדיר!

נורית

13/07/2016

ממש טעים הכנתי הכנתי עם שניצלים דקים ויצא ממש עסיסי ולא יבש

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00