סלט תפוחי אדמה מקצועי שתכינו שוב ושוב

על ידי FoodisGood  , , ,

מתכון לסלט תפוחי אדמה עם ביצים קשות ומיונז, סלט מוצלח שמכינים ממש בקלות. תפוחי האדמה משתלבים באופן מושלם במיונז וחרדל, נסו ולא תתחרטו.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

  • 5-7 סועדים

מצרכים למתכון

6 תפוחי אדמה בינוניים

3 כפות חומץ לבן

2 גבעולי סלרי קצוצים

3 גבעולי בצל ירוק קצוצים

1/4 בצל סגול קצוץ דק

5 ביצים קשות קלופות

מלפפון חמות אחד - קוביות קטנות מאוד

5 כפות גדושות של מיונז

כף חרדל

מלח, פלפל לפי הטעם

פפריקה מתוקה לקישוט

הוראות הכנה

בסיר גדול עם כפית מלח מרתיחים את תפוחי האדמה, מניכים ללבהב בינונית ומבשלים 10-15 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים ונדקרים בקלות עם סכין.

מצננים את תפוחי האדמה, קולפים וחותכים לקוביות גסות.

מעבירים את תפוחי האדמה החתוכים לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים חומץ, מערבבים ומניחים בצד כ-5 דקות.

מוסיפים לקערה סלרי, בצל ירוק, מלפפון חמוץ ו-4 ביצים קשות.

מוסיפים גם מיונז וחרדל ומערבבים היטב.

טועמים את הסלט, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, פורסים ביצה קשה ולסיום מקשטים בפפריקה.

עוד מתכוני סלטים מומלצים:

אם אתם בדיוק מבשלים לשבת תשמחו לגלות שיש לנו עמוד מרכז עם כ-ל הרעיונות הכי טובים >> למתכונים

שתפו את המתכון >>

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

אולי יעניין אותך...

1 דירוגים וחוות דעת

שרון

18/11/2017

תודה על המתכון הכול כך טעים .
הכנתי את סלט התפו”א והביצים, ללא תוספת המיונז,וללא החרדל,
ויצא מעולה !!!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.