פוטטוס • קצוות תפוחי אדמה מטוגנים בתיבול מושלם

על ידי FoodisGood  , , , ,

העולם מתחלק לשניים, אנשים שאוהבים צ'יפס ואנשים שאוהבים פוטטוס. אל תכריחו אותנו לבחור! הכנו לכם מתכון קל ומהיר להכנת פוטטוס פריכים בבית, ממש כמו במסעדות המזון המהיר - רק טעים יותר.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

    20 דקות

  • 3 סועדים

מצרכים למתכון

6 תפוחי אדמה גדולים

½ כפית מלח גרוס

1 כפית פפריקה מתוקה (אופציה)

1 כפית אבקת שום

שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה

שוטפים את תפוחי האדמה, פורסים לפרוסות עבות וחתוכים את הפרוסות לחתיכות שוות.

מחממים סיר בשמן עמוק, כשחם מכניסים את תפוחי האדמה בזהירות בעזרת מלקחיים.

מטגנים למשך כ-15 דקות, עד להזהבה.

מוציאים ומניחים את תפוחי האדמה על נייר סופג, נותנים לשמן להיספג קצת.

לבסוף, מעבירים לקערה נפרדת, מוסיפים פפריקה מתוקה, אבקת שום ומלח גס ומערבבים.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00