
פוטטוס • קצוות תפוחי אדמה מטוגנים בתיבול מושלם
על ידי FoodisGood מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, תוספות
העולם מתחלק לשניים, אנשים שאוהבים צ'יפס ואנשים שאוהבים פוטטוס. אל תכריחו אותנו לבחור! הכנו לכם מתכון קל ומהיר להכנת פוטטוס פריכים בבית, ממש כמו במסעדות המזון המהיר - רק טעים יותר.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
-
10 דקות
10 דקות
20 דקות
- 3 סועדים
הוראות הכנה
שוטפים את תפוחי האדמה, פורסים לפרוסות עבות וחתוכים את הפרוסות לחתיכות שוות.
מחממים סיר בשמן עמוק, כשחם מכניסים את תפוחי האדמה בזהירות בעזרת מלקחיים.
מטגנים למשך כ-15 דקות, עד להזהבה.
מוציאים ומניחים את תפוחי האדמה על נייר סופג, נותנים לשמן להיספג קצת.
לבסוף, מעבירים לקערה נפרדת, מוסיפים פפריקה מתוקה, אבקת שום ומלח גס ומערבבים.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!