
פוטטוס • קצוות תפוחי אדמה מטוגנים בתיבול מושלם
על ידי FoodisGood מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, תוספות
העולם מתחלק לשניים, אנשים שאוהבים צ'יפס ואנשים שאוהבים פוטטוס. אל תכריחו אותנו לבחור! הכנו לכם מתכון קל ומהיר להכנת פוטטוס פריכים בבית, ממש כמו במסעדות המזון המהיר - רק טעים יותר.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
10 דקות
10 דקות
20 דקות
- 3 סועדים
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
שוטפים את תפוחי האדמה, פורסים לפרוסות עבות וחתוכים את הפרוסות לחתיכות שוות.
מחממים סיר בשמן עמוק, כשחם מכניסים את תפוחי האדמה בזהירות בעזרת מלקחיים.
מטגנים למשך כ-15 דקות, עד להזהבה.
מוציאים ומניחים את תפוחי האדמה על נייר סופג, נותנים לשמן להיספג קצת.
לבסוף, מעבירים לקערה נפרדת, מוסיפים פפריקה מתוקה, אבקת שום ומלח גס ומערבבים.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











