
תבשיל פתיתים עם חומוס ועשבי תיבול
על ידי FoodisGood פתיתים, תוספות
המתכון של ליאורה אברמוב לפתיתים צהובים עם חומוס ועשבי תיבול. תוספת צבעונית, עשירה וטעימה, מושלמת להגשה לצד כל מנה עיקריות של בשר או דג. המתכון עושה שימוש בחומוס שימורים ולכן הוא קל ומהיר הכנה.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
15 דקות
15 דקות
30 דקות
- 5-6 סועדים
מצרכים למתכון
חבילת פתיתים
שמן זית
3 שיני שום קצוצות
בצל אדום קצות
קופסת חומוס שימורים שטוף וקלוף
מלח ופלפל
כורכום
חב' כוסברה / פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה
תחילה נבשל את הפתיתים בסיר גדול עם מים חמים ומלח, ממש כמו פסטה. נסנן מנוזלים ונערבב עם מעט שמן.
בסיר נפרד נטגן בשמן זית שום ובצל.
נוסיף לסיר חומוס ותבלינים, נערבב ונוסיף את הירק הקצוץ.
נוסיף לסיר החומוס את הפתיתים ונערבב בעדינות עד לאיחוד.
נעביר לקערת הגשה גדולה ונגיש חם.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!