FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים
פסטייה עוף | תמונה: shutterstock

פסטיה עוף בצורת סיגר | מתכון מעולה

על ידי FoodisGood  

את הפסטיה הרגילה כולנו מכירים ואוהבים, המתכון הבא הוא מתכון מעולה וטעים במיוחד לפסטיה שמגישים קצת אחרת - בצורת סיגרים 🙂

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
  • 40 דקות

    45 דקות

    1 שעה 25 דקות

  • 10 סיגרים

מצרכים למתכון

לפסטייה

שוקי עוף 1/2 קילו

3 בצלים קצוצים

4 כפות סוכר

חופן שקדים פרוסים קלויים

חופן צימוקים בהירים

1 צרור עלי כוסברה קצוצים

10 עלי סיגר

לטיגון והגשה

שמן עמוק

קינמון

הוראות הכנה

נתחיל בבישול העוף במים רותחים במשך כ-10 דקות.

נסנן מנוזלים, נצנן טוב ולאחר מכן נפורר את העוף מהעצם לרצועות דקות.

במחבת רחבה נטגן בצל קצוץ עד להזהבה.

נוסיף למחבת סוכר, פיצוחים, צימוקים, עוף וכוסברה ונערבב היטב.

נבשל את מלית הפסטייה על אש בינונית עד שהסוכר נמס לחלוטין ולא יותר מידי, יש לשים לב לא לקרמל את המלית.

נשמן עלה סיגר ראשון, נניח על משטח עבודה ונסדר את המלית בקצה העלה.

נגלגל לצורת רול, נחזק טוב את הסגירה בעזרת מעט קמח ומים.

במחבת עמוקה נחמם שמן עמוק, נטגן את הסיגרים הממולאים עד להזהבה יפה ונוציא לנייר סופג.

ניתן להגיש עם רוטב

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן