
מרק דלעת פשוט שמוכן בצ'יק
על ידי FoodisGood מרקים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
מרק דלעת כתום, מתקתק וקטיפתי. מתאים להכנסת אורחים כמנה ראשונה, או לארוחת ערב חמימה וטעימה. מתכון פשוט ומהיר להכנת מרק דלעת עם גזר ובטטה. ניתן להכין מרק חלבי (בתוספת שמנת) או פרווה.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
15 דקות
40 דקות
55 דקות
- סיר מרק גדול
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
מחממים בסיר גדול את המים יחד עם אבקת מרק העוף, דלעת, גזר, בטטה, בצל, טימין ושום.
מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, מכסים במכסה ומבשלים במשך כ-30 דקות.
זה הזמן לטעום את המרק ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
בעזרת מוט בלנדר ידני או מעבד מזון טוחנים את המרק למרקם הרצוי - יש לטחון בפולסים קצרים, במיוחד אם אוהבים מרק בטטה סמיך שאינו חלק.
מחזירים את המרק בחזרה לסיר הבישול ומביאים לרתיחה.
כשרתח, מורידים את הלהבה לנמוכה ומבשלים למשך 10 דקות ללא מכסה.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











