

מרק דלעת פשוט שמוכן בצ'יק
על ידי FoodisGood מרקים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
מרק דלעת כתום, מתקתק וקטיפתי. מתאים להכנסת אורחים כמנה ראשונה, או לארוחת ערב חמימה וטעימה. מתכון פשוט ומהיר להכנת מרק דלעת עם גזר ובטטה. ניתן להכין מרק חלבי (בתוספת שמנת) או פרווה.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
15 דקות
40 דקות
55 דקות
- סיר מרק גדול
הוראות הכנה
מחממים בסיר גדול את המים יחד עם אבקת מרק העוף, דלעת, גזר, בטטה, בצל, טימין ושום.
מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, מכסים במכסה ומבשלים במשך כ-30 דקות.
זה הזמן לטעום את המרק ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
בעזרת מוט בלנדר ידני או מעבד מזון טוחנים את המרק למרקם הרצוי - יש לטחון בפולסים קצרים, במיוחד אם אוהבים מרק בטטה סמיך שאינו חלק.
מחזירים את המרק בחזרה לסיר הבישול ומביאים לרתיחה.
כשרתח, מורידים את הלהבה לנמוכה ומבשלים למשך 10 דקות ללא מכסה.
אולי יעניין אותך...