FoodisGood

חיפוש

סלט תפוחי אדמה וסלק רוסי

על ידי FoodisGood  , , , , , ,

מתכון קל לסלט תפוחי אדמה וסלק רוסי, מעולה כתוספת לכל ארוחה וגם כארוחה קלילה בפני עצמו.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 10 דקות

    20 דקות

    30 דקות

  • 3 סועדים

מצרכים למתכון

4 תפוחי אדמה גדולים

1 סלק

1 בצל סגול

3 גבעולי בצל ירוק

2 כפות שמן זית

מלח לפי הטעם

כף חומץ

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה והסלק נבשל במים רותחים עד לריכוך.

נצנן היטב נקלוף ונחתוך לקוביות.

נוסיף רצועות בצל סגול, שמן זית, תבלינים וחומץ.

נערבב היטב את הסלט ונגיש קר.

הסלט נשמר היטב במקרר עד 3 ימים.

3 דירוגים וחוות דעת

מאיה גדליה

אני מוסיפה גזר מבושל ומלפפון חמוץ מתכון של סבתא שלי יוצא מעולה

משה הרשקוביץ

אני שם בנוסף מלפפון חמוץ ואפונה . ויש כאלה ששמים מעט שעועית לבנה.והטעם יוצא אחרת ויותר שמן

משה הרשקוביץ

מעולה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן