פרוסות תפוחי אדמה ברוזמרין

על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו  

תוספת טעימה וקלה להכנה של פרוסות תפוחי אדמה ברוזמרין ותבלינים שונים. תוספת מעולה לכל ארוחה וגם לאירוח.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 20 דקות

    35 דקות

    55 דקות

  • 5-6 תפוחי אדמה

מצרכים למתכון

5-6 תפוחי אדמה בינוניים ויפים

1/4 כוס שמן

מלח ופלפל

תבלין גריל עוף

2-3 שיני שום כתושות

ענף רוזמרין

כוס מים

שומשום

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה נחתוך לפרוסות דקות, ניתן לקלוך או לשטוף היטב.

בקערה בינונית נערבב שמן, תבלינים, מים ורוזמרין.

נכניס את פרוסות תפוחי האדמה לקערה, נטבול טובטוב ונערבב לציפוי כל תפוחי האדמה ברוטב.

נסדר את פרוסות תפוחי האדמה כמו קלפים על נייר אפייה משומן המונח על תבנית תנור.

נשפוך את הרוטב על פרוסות תפוחי האדמה ונפזר שומשום.

נאפה בתנור חם על 200 מעלות עד להשחמה יפה.

למעוניינים בתפוחי אדמה קריספיים ניתן להעביר את התנור למצב גריל ב-4 דקות אחרונות לאפייה.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

MoranF

17/07/2015

תודה על המתכון

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00