כרוב מאודה דיאטטי

על ידי FoodisGood  ,

מתכון לכרוב מאודה המשמש כסלט מבושל מצוין לשומרי משקל וגם כתוספת לכל ארוחה. מנה בריאה, טעימה ודלה בקלוריות.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 15 דקות

    35 דקות

    50 דקות

מצרכים למתכון

1 כרוב קטן קצוץ גס

1 בצל חתוך לקוביות

2 שיני שום כתושות

כפית מלח

1/2 עפית פלפל שחור

1/3 כוס ציר עוף או ירקות

3 כפות שמן זית

הוראות הכנה

בסיר בינוני נחמם שמן זית על אש בינונית.

נוסיף את התבלינים והבצל ונטגן יחדיו כ-3 דקות.

נוסיף את השום, נערבב היטב ונטגן יחד עוד כ-3 דקות.

כעת נוסיף לסיר את ציר העוף והכרוב, נערבב, נכסה ונבשל על אש בינונית במשך 10-15 דקות.

הכרוב צריך להיות רך וגמיש אבל לא רק מידי.

נעביר את הכרוב לקערה בעזרת כף מסננת, נשפוך חצי מכמות נוזלי הבישול את חצי הכמות הנותרת נבשל עוד כ-4 דקות.

נכבה את האש, נוסיך את הכרוב ונערבב היטב.

נגיש את הכרוב המאודה חם.

ניתן לשדרג את המנה עם בשר מוקפץ, בצל ירוק ועוד תוספות אהובות.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00