
כרוב מאודה דיאטטי
על ידי FoodisGood מתכונים בריאים, סלטים וירקות
מתכון לכרוב מאודה המשמש כסלט מבושל מצוין לשומרי משקל וגם כתוספת לכל ארוחה. מנה בריאה, טעימה ודלה בקלוריות.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
15 דקות
35 דקות
50 דקות
מצרכים למתכון
1 כרוב קטן קצוץ גס
1 בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום כתושות
כפית מלח
1/2 עפית פלפל שחור
1/3 כוס ציר עוף או ירקות
3 כפות שמן זית
הוראות הכנה
בסיר בינוני נחמם שמן זית על אש בינונית.
נוסיף את התבלינים והבצל ונטגן יחדיו כ-3 דקות.
נוסיף את השום, נערבב היטב ונטגן יחד עוד כ-3 דקות.
כעת נוסיף לסיר את ציר העוף והכרוב, נערבב, נכסה ונבשל על אש בינונית במשך 10-15 דקות.
הכרוב צריך להיות רך וגמיש אבל לא רק מידי.
נעביר את הכרוב לקערה בעזרת כף מסננת, נשפוך חצי מכמות נוזלי הבישול את חצי הכמות הנותרת נבשל עוד כ-4 דקות.
נכבה את האש, נוסיך את הכרוב ונערבב היטב.
נגיש את הכרוב המאודה חם.
ניתן לשדרג את המנה עם בשר מוקפץ, בצל ירוק ועוד תוספות אהובות.