רצועות פרגיות מוקפצות בתיבול אסייאתי

על ידי המתכונים של אורה ארגוב  ,

מתכון בסיסי לרצועות פרגיות מוקפצות על בצל במרינדה אסייאתית. מנה מהירה וקלה לארוחת צהריים טעימה לילדים ולמבוגרים.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

  • 3-4 סועדים

מצרכים למתכון

1/2 קילו פרגיות עוף חתוכות לרצועות

למרינדה

1/2 כוס סויה

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

כף שורש ג'ינג'ר מגורר

מעט אגוז מוסקט

כפית כמון

כף תבלין על האש

להקפצת הפרגיות

2 בצלים - רצועות

4 כפות שמן זית

חופן כוסברה קצוצה

מעט שומשום

הוראות הכנה

את הפרגיות נחתוך לרצועות בגודל אחיד.

בקערה גדולה נערבב את כל חומרי המרינדה ובה נניח את הפרגיות למשך 20 דקות לפחות.

במחבת גדולה נטגן את הבצלים בשמן זית עד להזהבה קלה.

נוסיף את הפרגיות יחד עם המרינדה ונערבב היטב.

נטגן במשך 10 דקות על אש בינונית.

ממש לקראת סוף הטיגון נפזר כוסברה ושומשום ונגיש חם חם.

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

בשלן

12/09/2016

יוצא מלוח מידי

חופית

07/02/2016

אין על המתכונים של אורה ארגוב
בזכותה למדתי המון

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00