
רצועות פרגיות מוקפצות בתיבול אסייאתי
על ידי המתכונים של אורה ארגוב מתכונים קלים, עיקריות
מתכון בסיסי לרצועות פרגיות מוקפצות על בצל במרינדה אסייאתית. מנה מהירה וקלה לארוחת צהריים טעימה לילדים ולמבוגרים.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
15 דקות
15 דקות
30 דקות
- 3-4 סועדים
הוראות הכנה
את הפרגיות נחתוך לרצועות בגודל אחיד.
בקערה גדולה נערבב את כל חומרי המרינדה ובה נניח את הפרגיות למשך 20 דקות לפחות.
במחבת גדולה נטגן את הבצלים בשמן זית עד להזהבה קלה.
נוסיף את הפרגיות יחד עם המרינדה ונערבב היטב.
נטגן במשך 10 דקות על אש בינונית.
ממש לקראת סוף הטיגון נפזר כוסברה ושומשום ונגיש חם חם.
*אתם חייבים להכין >> פרגיות עסיסיות במחבת
שיתוף >>
3 דירוגים וחוות דעת
ג.ב.
20/03/2020
פשוט להכנה וטעים . יצא קצת מלוח אבל מוצלח
בשלן
12/09/2016
יוצא מלוח מידי
חופית
07/02/2016
אין על המתכונים של אורה ארגוב
בזכותה למדתי המון

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!