FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

עוגת ויקטוריה עם קצפת וריבה

על ידי FoodisGood  

עוגת ויקטוריה הקלאסית היא עוגת ספוג מרשימה עם שכבות של קצפת וריבה. עוגה נוסטלגית מלאה בטעמים. אם אתם מחפשים להרשים את האורחים בלי הרבה מאמץ, זו העוגה בשבילכם.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

    40 דקות

  • תבנית קפיצית 26

מצרכים למתכון

לעוגה

200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

200 גרם אבקת סוכר

כפית תמצית וניל

4 ביצים M

200 גרם קמח תופח (ועוד קצת לקימוח)

לריבה

6 כפות ריבת תותים או משמש

לקצפת

גביע שמנת מתוקה

3 כפות גדושות פודינג וניל

2 כפות סוכר

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-190 מעלות

בקערת המיקסר מעבדים חמאה עם אבקת סוכר ותמצית וניל עד לקבלת מרקם של שמנת.

מוסיפים למיקסר את הביצים, בזו אחר זו, תוך כדי ערבוב במהירות איטית ומקציפים לקציפה תפוחה.

מקפלים פנימה את הקמח רק עד שהוא נטמע בבלילת העוגה.

יוצקים חצי מבלילת העוגה לתבנית קפיצית 26 משומנת ואופים כ-20 דקות, עד להזהבה קלה של העוגה.

מוציאים מהתנור ומצננים כ-5 דקות, מחלצים את העוגה מהתבנית ואופים את החצי השני בדיוק באותה הצורה.

מקציפים יחדיו שמנת מתוקה עם פודינג וניל וסוכר עד ל'בלת קצפת יציבה.

מסדרים את העוגה על צלחת הגשה גדולה: מתחילים בשכבת העוגה באפויה, עליה מורחים 3 כפות ריבה ומעל קצפת, לסיום מניחים את החצי השני של העוגה האפויה ומפדרים באבקת סוכר.

1 דירוגים וחוות דעת

אירית

כתוב במתכון 6 כפות ריבה ובהוראות הכנה לשים 3 כפות ריבה על השכבה הראשונה אז מה עושים עם 3 הכפות המובפות

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן