FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

פסטה מקרוני עם נקניקיות בסיר אחד 🔥

על ידי Noa b  ,

הכי מתכון סטודנטים בעולם, הכי ג'אנק פוד בעולם ועדיין הכי טעים (והכי זול לצערי).
מתכון קל לפסטה ברוטב עגבניות ונקניקיות - והכל בסיר אחד! גם הפסטה, גם הרוטב וגם הנקניקיות!

  • סיר פסטה מכובד

מצרכים למתכון

בצל בינוני קצוץ

3 שיני שום כתושות

שמן לטיגון

2 כפות גדושות מאוד רסק עגבניות

כפית אבקת מרק עוף

כפית פפריקה אדומה מתוקה

כפית פפריקה אדומה חריפה (לא חובה)

מלח ופלפל לפי הטעם

1/2 חבילת פסטה ארוכה (מקרוני)

1/2 חבילת נקניקיות, פרוסות לחמישיות

מים לבישול

הוראות הכנה

מטגנים בצל ושום בקצת שמן עד שהבצל מזהיב.

מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים.

מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, מערבבים.

משחילים כל פרוסת נקנקייה לחבילה של 6 מקלות מקרוני צמודים, עד למרכז המקלות. אפשר גם לשבור את המקלות לחצאים אם אין סיר רחב מספיק. מוסיפים את הפסטה לסיר.

מחכים כמה דקות שהפסטה תתרכך ותשקע במים.

במידת הצורך מוסיפים לסיר עוד מים עד לכיסוי הפסטה ועוד קצת.

שמים לב במהלך הבישול ואם צריך עוד מים או תבלינים מוסיפים.

כאשר המים מתאדים נשארת פסטה ברוטב עגבניות עם נקניקיות מוכנות 🙂 בערך 20 דקות על אש בינונית

טיפים להכנת פסטה עם נקניקיות

  • אפשר כמובן לשנות את התיבול, להוריד בצל ולהוסיף שום לפי הטעם. אבל ככה זה יוצא ממש טעים כדאי לנסות 🙂
  • ניתן לשדרג את המנה עם תוספות כמו טבעות זיתים שחורים, תירס משימורים ועוד..
  • למנה בריאה יותר ניתן להשתמש בפסטה מלאה.
  • ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים, מכוסה היטב. לחימום מחדש מומלץ לחמם בסיר עם להבה נמוכה עם מכסה ולערבב מידי פעם.

עוד מתכוני נקניקיות מומלצים:

6 דירוגים וחוות דעת

איב'וש

מתכון סוף הדרך! ללקק את האצבעות. תודה! 🙂

אליזבט

כדאי להוסיף אורגנו.
יצא מדהים!!

היי ש.ר,
אין צורך לבשל את הנקניקיות לפני כן, הן מתבשלות היטב במים החמים.

ש.ר

האם צריך לבשל את הנקניקיות קודם?

שימי

טעיםםםםם

נקנקיה

טעים אש

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן