FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

סלט סלק במיונז • סלט קרמי ומושלם

אוהבי הסלק – הסלט הזה מוקדש לכם! סלט סלק עם מיונז ושום שהוא פשוט יוצא דופן! אנחנו רגילים (ואוהבים) לאכול סלט סלק טרי או מבושל אבל לרוב לא נמצא אותו משודך עם מיונז, הסלט הזה הוא אחד המוצלחים וחובה לנסות אותו. קל להכנה וטעים טעים 🤗

זמן עבודה: 10 דקות

מצרכים:

  • 2 סלקים מבושלים וקלופים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות מיונז
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה:

  1. את הסלקים המבושלים מגרדים לתוך קערה.
  2. מוסיפים שום, מיונז, מלח ופלפל, מערבבים וטועמים. במידת הצורך מוסיפים מלח או פלפל.
  3. הסלט נשמר היטב כשהוא מכוסה במקרר למשך 2-3 ימים.

אל תפספסו את סלטי הסלק המעולים הבאים:

💕 אולי יעניין אותך...
-fresh-tomatoes-onion
סלט עגבניות ובצל מרענן
pullet-chicken-steaks
3 מתכוני סטייק פרגית טעימים בקלות!
roasted-cabbage
לקראת שבת: התוספות הכי טעימות להכנה בתנור
apple-cabbage-salad
6 סלטים צבעוניים שישדרגו את שולחן החג
🆕 הכי חדשים
xr:d:DAF_rnF2-Rs:25,j:3825106507532240879,t:24041110
סלט פלפלים חריפים קלויים (חריף אש 🔥)
xr:d:DAF_rnF2-Rs:24,j:1452835404027134956,t:24041110
5 סלטים טריים ורעננים לשולחן החג
xr:d:DAF_rnF2-Rs:22,j:1345874896885733063,t:24041106
סלט בטטה אסייתי לאירוח מושלם
🔥 הכי פופולרי היום
pound-chocolate-cake-for-passover
עוגת שוקולד בחושה כשרה לפסח • מתכון קל בלי מיקסר
passover-salads-collection
סלטים לפסח • 22 סלטים מעולים לשולחן החג
green-bean-salad-recipes
סלט שעועית ירוקה טרייה • סלט חגיגי בקלות
baked-zucchini-recipe
6 מתכוני ירקות בתנור: קלים, טעימים, מומלצים!
passover-chocolate-cake
עוגת שוקולד כשרה לפסח שלא תחליפו אף פעם
Chocolate Tahini Fudge-min
שימושי: 12 קינוחים ועוגות פרווה כשרים לפסח
 סלמון? אתם הולכים להתמוגג מאוסף המתכונים הבא!!אתם מכינים אותם כל שבוע ותמיד תמיד מרוצים - קיבצנו יחדיו את 8 מתכוני הסלמון הכי אהובים באתר
מתכוני דג סלמון • 10 הכי פופולריים באתר
main-courses-for-passover-eve
עיקריות לפסח • 16 מתכונים מעניינים לערב החג
top-10-passover-chocolate-cakes
עוגת שוקולד לפסח • 10 העוגות הכי מומלצות!
best-side-dish-recipes-for-passover
תוספות לפסח • 21 התוספות הכי מוצלחות לחג
דילוג לתוכן