עם פטרוזיליה, כמון ומיץ לימון תקבלו סלט מעולה בסגנון מרוקאי, סלט שישדרג בקלות כל ארוחה ומתאים במיוחד לשולחן השבת. מתכון פשוט ומושלם לסלט סלק מרוקאי קלאסי.
מתכון לסלט סלק מרוקאי
זמן עבודה: 10 דקות | סלק בינוני
מצרכים:
- 2 סלקים בינוניים
- מים לבישול הסלק
- 3 שיני שום – קצוצות, לא כתושות
- 5 גבעולי פטרוזיליה – קצוצים
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 3 כפות שמן זית
- מיץ מחצי לימון
הוראות הכנה:
- מבשלים את הסלק בסיר עם מים רותחים עד לריכוך מוחלט, בודקים עם סכין חדה.
- חותכים את הסלק המבושל לקוביות ומניחים בקערה גדולה.
- מוסיפים לקערה את כל שאר מצרכי הסלט ומערבבים היטב.
- מכסים את הקערה ומעבירים למקרר לשעה כדי לתת לטעמים להתמזג היטב.
בתאבון!
עוד סלטים מרוקאים מומלצים לאירוח: