FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט כרוב עם תירס במיונז (של אולמות אירועים)

הסלט הקלאסי הזה משלב באמת את כל מה שאנחנו אוהבים, מצד אחד הוא סלט כרוב במיונז ומהצד השני התירס והשמיר מקפיצים את הטעם שלו לגמרי והופכים אותו לסלט חביב על כולם! המתכון שלנו הוא הקלאסי, קל להכנה ונשמר במקרר היטב עד 3 ימים.

זמן עבודה: 5 דקות | סלט קטן

מצרכים:

  • 1/2 כרוב בינוני חתוך לרצועות דקות מאוד (עדיף במנדולינה)
  • 1 כוס גרגירי תירס (מקופסת שימורים או קפוא ומופשר)
  • חופן עלי שמיר קצוצים דק (לא יותר מכוס אחת)
  • 2 כפות מיונז
  • 1/4 לימון סחוט
  • 1/3 כפית מלח (או יותר לפי הטעם)
  • 1/4 כפית פלפל שחור (או יותר לפי הטעם)
  • *טיפ: ניתן להוסיף ביצה קשה לסלט וליהנות מסלט משודרג עוד יותר

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים היטב את הכרוב עם הלימון ומרככים אותו מעט בעזרת הידיים.
  2. מוסיפים לקערת הכרוב את שאר מצרכי הסלט, כולל התיבול, ומערבבים היטב.
  3. מכסים את הקערה ומניחים במקרר לפחות לשעה אחת.
  4. את הסלט ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים.

עוד סלטי מיונז קלאסיים:

דילוג לתוכן