FoodisGood

סלט עשבי תיבול חריף

סלט עשבי תיבול רענן, ירוק מאוד, בריא מאוד, מתובל בלימון ומלא בטעם! שלא כמו סלט קלאסי – בסלט הזה לא משתמשים בחסה, הבסיס לסלט הוא רק עשבי תיבול, משלבים עם בצל, אגוזים ועגבניות ומקבלים סלט מוצלח במיוחד. מושלם לצד ארוחה כבדה וגם לאירוח.

זמן עבודה: 10 דקות | סלט מרכז שולחן

מצרכים:

  • צרור פטרוזיליה קצוץ
  • צרור כוסברה קצוץ
  • 5 גבעולי סלרי, גבעולים ועלים קצוצים
  • 4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • 1 בצל קצוץ מאוד דק
  • 3/4 כוס אגוזי מלך גרוסים
  • 1/2 פלפל חריף קצוץ דק דק
  • 3 כפות שמן זית
  • מיץ מלימון שלם
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל עשבי התיבול עם בצל קצוץ, אגוזי מלך ופלפל חריף.
  2. מוסיפים שמן זית, לימון, מלח ופלפל ומערבבים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  3. קוצצים עגבנייה ומניחים מעל לסלט, מגישים טרי לשולחן.

עוד סלטים חריפים שאנחנו אוהבים:

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.