סלט עשבי תיבול רענן, ירוק מאוד, בריא מאוד, מתובל בלימון ומלא בטעם! שלא כמו סלט קלאסי – בסלט הזה לא משתמשים בחסה, הבסיס לסלט הוא רק עשבי תיבול, משלבים עם בצל, אגוזים ועגבניות ומקבלים סלט מוצלח במיוחד. מושלם לצד ארוחה כבדה וגם לאירוח.
זמן עבודה: 10 דקות | סלט מרכז שולחן
מצרכים:
- צרור פטרוזיליה קצוץ
- צרור כוסברה קצוץ
- 5 גבעולי סלרי, גבעולים ועלים קצוצים
- 4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- 1 בצל קצוץ מאוד דק
- 3/4 כוס אגוזי מלך גרוסים
- 1/2 פלפל חריף קצוץ דק דק
- 3 כפות שמן זית
- מיץ מלימון שלם
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
- בקערה גדולה מערבבים את כל עשבי התיבול עם בצל קצוץ, אגוזי מלך ופלפל חריף.
- מוסיפים שמן זית, לימון, מלח ופלפל ומערבבים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- קוצצים עגבנייה ומניחים מעל לסלט, מגישים טרי לשולחן.