זה להיט! את תפוחי האדמה מבשלים במיקרוגל ומעבירים למנגל לסיום הצלייה – תפוחי האדמה מקבלים טעם של תפוחי אדמה מדורה והמרקם מושלם. מתכון מנצח לעונת המנגלים שבפתח, חובה לנסות!
זמן עבודה: 10 דקות | 4 תפוחי אדמה
מצרכים:
- 4 תפוחי אדמה בינוניים
- תרסיס שמן זית
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- מעט טימין מיובש
הוראות הכנה:
- את תפוחי האדמה שוטפים היטב ובעזרת סכין מחוררים 3 פעמים בכל תפוח אדמה.
- מסדרים את תפוחי האדמה בצלחת שמתאימה למיקרוגל ומבשלים למשך 10 דקות.
- חוצים את תפוחי האדמה לשניים, מועכים קלות בעזרת מערוך, מרססים היטב בספריי שמן זית ומתבלים.
- מעבירים למנגל למשך 4-6 דקות, תלוי ברמת החום במנגל וברמת הצלייה הרצויה.
*שימו לב – ניתן להכין יותר מ-4 תפוחי אדמה אך בחימום במיקרוגל יש לחמם רק 4 בכל פעם (או 6 תפוחי אדמה קטנים).