FoodisGood

תפוחי אדמה מדורה על המנגל

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
זה להיט! את תפוחי האדמה מבשלים במיקרוגל ומעבירים למנגל לסיום הצלייה – תפוחי האדמה מקבלים טעם של תפוחי אדמה מדורה והמרקם מושלם. מתכון מנצח לעונת המנגלים שבפתח, חובה לנסות!

זמן עבודה: 10 דקות | 4 תפוחי אדמה

מצרכים:

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים
  • תרסיס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • מעט טימין מיובש

הוראות הכנה:

  1. את תפוחי האדמה שוטפים היטב ובעזרת סכין מחוררים 3 פעמים בכל תפוח אדמה.
  2. מסדרים את תפוחי האדמה בצלחת שמתאימה למיקרוגל ומבשלים למשך 10 דקות.
  3. חוצים את תפוחי האדמה לשניים, מועכים קלות בעזרת מערוך, מרססים היטב בספריי שמן זית ומתבלים.
  4. מעבירים למנגל למשך 4-6 דקות, תלוי ברמת החום במנגל וברמת הצלייה הרצויה.

*שימו לב – ניתן להכין יותר מ-4 תפוחי אדמה אך בחימום במיקרוגל יש לחמם רק 4 בכל פעם (או 6 תפוחי אדמה קטנים).

עוד מתכוני מנגל מנצחים:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.