FoodisGood

כרובית בצ'ילי בסיר טיגון ללא שמן

זה מדהים איך שסיר הטיגון ללא שמן הצליח להפוך את החיים שלנו במטבח להרבה יותר קלים, עוד יותר מדהים איך שכל מה שמכינים בו יוצא מעולה! היום נלמד להכין כרובית אפויה בסיר טיגון ללא שמן עם רוטב צ'ילי מעולה. שימו לב – הכרובית הזאת תגנוב את ההצגה מכל שאר המנות שעל השולחן.

זמן עבודה: 10 דקות | ראש כרובית גדול

מצרכים:

  • 1 ראש כרובית גדול – מופרד לפרחים
  • מלח
  • 2 כפות שמן
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 3 כפות רוטב סויה
  • כפית פפריקה אדומה מתוקה

הוראות הכנה:

  1. מחממים את האייר פריי ל-200 מעלות
  2. בקערה קטנה מערבבים שמן עם שום, רוטב צ'ילי, סויה ופפריקה.
  3. את פרחי הכרובית שוטפים היטב מתחת לברז ומייבשים מעט עם נייר סופג.
  4. מערבבים בקערה פרחי כרובית עם כף שמן אחת ומעט מלח.
  5. כשחם, מכניסים את הכרובית לאייר פריי בשכבה אחת ואופים 15-20 דקות, מערבבים באמצע האפייה.
  6. מוציאים את הכרובית המוכנה לקערה, שופכים את תערובת הרוטב על פרחי הכרובית ומערבבים היטב.
    זהו הכרובית מוכנה, בתאבון!

עוד ירקות שאנחנו אוהבים לאפות באייר פריי

הערות ושדרוגים למנת הכרובית

טעמים שונים: המדריך מתחיל בהוראות לצליית פרחי כרובית בסיר טיגון ללא שמן, לאחר מכן ניתן לערבב את הכרובית עם כל רוטב שתבחרו, הנה כמה המלצות נוספות: רוטב אסייתי לכרובית | כרובית בטחינה

הגשה: אמנם הכרובית מעולה איך שהיא, עם רוטב הצ'ילי, אבל מאוד מומלץ להגיש אותה לצד שמנת חמוצה או יוגורט.

שיתוף
וואטסאפ
פייסבוק
פינטרסט
אימייל

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.