תפריט

הכי מעניינים

אפייה

סלט סלק אדום מבושל

על ידי Gisele  

28/01/2015

5.0 3

מתוך מבחר הסלטים שאני מכינה לשבת - מתכון לסלט סלק אדום מבושל קל מאוד להכנה שמוסיף צבע וטעם מרענן לשולחן השבת. משתפת במתכון הכי קל שאפשר לסלט המוצלח הזה שאצלי לא מוותרים עליו.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 20 דקות
  • 20 דקות

    1 שעה

    1 שעה 20 דקות

מצרכים למתכון

3 סלק

2 שיני שום

כף חומץ

כף שמן זית

כף של מיץ מלימון

כפית סוכר

אפשר להוסיף גם רבע כוס פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

לקלף את הסלק האדום ולבשל במים רותחים כשעה (או עד לריכוך).

להוציא את הסלק מהמים ולנקות היטב, לחתוך לפרוסות דקות או לקוביות.

לכתוש את שיני השום.

להעביר את קוביות הסלק לקערה ואליה להוסיף את כל מרכיבי התיבול.

לערבב היטב ולהשאיר במקרר לפחות לשעה למיזוג טעמים. משאירים במקרר ממש עד להגשה.

אני מוסיפה את הפטרוזיליה רק מעל הסלט ברגע שאני מגישה כי בני ביתי לא אוהבים טעם חזק של פטרוזיליה. מי שאוהב יכול להוסיף את הפטרוזיליה לסלט לפני כן.

שמירה ושיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

3 דירוגים וחוות דעת

foodisgood

23/01/2017

היי ברק, שמחה שנהנית מהמתכון 🙂
הסלט מחזיק נהדר עד 4 ימים בקופסה סגורה במקרר, אין אפשרות להקפיא.

ברק

15/01/2017

המתכון יצא מצוין, מאד טעים.
כמה זמן זה מחזיק במקרר?

סימה

12/06/2015

את הסלק אין לקלף לפני בישולו, להכניס אותו לסיר לחץ עם קליפתו ולשים כפית סוכר וכמובן מים לבשל בערך כשעה
לטבל בפלפל שחור, חומץ, מלח, כמון וחצי כפית סוכר

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood