FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קרמשניט מבצק עלים (קינוח הורס ב-15 דק' עבודה)

הקינוח הקלאסי הזה הוא אחד הפופולריים בעולם, ובצדק! מכינים אותו בקלות ונהנים מקינוח עם טעם נהדר ושילוב מרקמים מנצח! אחרי מנוחה במקרר הקרם מתייצב ובצק העלים מעט מתרכך, זה הזמן להגיש חתיכה גדולה ומפנקת, מפודרת באבקת סוכר.

זמן עבודה: 15 דקות | תבנית מלבנית או מרועת לבחירתכם

שימו ❤️
את הקרמשניט הזה אין אפשרות להפוך לפרווה, אבל הנה מתכון מומלץ >> קרמשניט פרווה

מצרכים:

  • חבילת בצק עלים שהופשר לילה במקרר
  • אבקת סוכר להמתקת בצק העלים
  • 2 גביעי שמנת מתוקה
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כוס חלב
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 1 גביע גבינה לבנה

הוראות הכנה:

  1. מקציפים יחדיו 2 שמנת מתוקה עם סוכר, חלב, סוכר וניל ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קרם יציב.
  2. מנמיכים את המיקסר למהירות נמוכה, מוסיפים גבינה לבנה וממשיכים לערבל במשך 2 דקות.
  3. פורסים בצק עלים וחותכים ממנו 2 חתיכות בגודל התבנית
  4. מחממים תנור ל- 180 מעלות. מניחים את בצק העלים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור החם למשך 15 דקות ומיד כשמוציאים מפזרים על הבצק שכבה דקה של אבקת סוכר.
  5. מניחים מלבן בצק בתחתית התבנית, מורחים את הקרם ומניחים מעל עוד עלה.
    מכסים את העוגה ומניחים במקרר למשך 3 שעות לפחות, ועדיף ללילה.
  6. מפדרים באבקת סוכר ומגישים.

השלימו את הקינוח עם המתכונים הבאים:

דילוג לתוכן