FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת ביסקוויטים יוגורט לימונית סופר קלילה

אם אתם נמנים בין אוהבי השילוב של חמוץ ומתוק הרי לכם מתכון לעוגה שתשמור עליכם מסופקים. עוגת ביסקוויטים קלאסית שקיבלה שדרוג רציני בשילוב של יוגורט ולימון שהופך אותה לקלילה ומושלמת לכל מטרה. העוגה הזאת מאוד קלה להכנה וניתן להקפיא אותה.

זמן עבודה: 15 דקות | תבנית: פיירקס זכוכית מלבנית או מרובעת

מצרכים:

  • 1 שרוול ביסקוויטים פתי-בר
  • 1 כוס חלב (לטבילת הביסקוויטים)
  • 2 שמנת מתוקה
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כוס חלב
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כפית גרידת לימון (לא חובה אבל ממש כדאי)
  • 250 גרם יוגורט טבעי
  • שוקולד לקישוט

הוראות הכנה:

  1. טובלים את הביסקוויטים בכוס החלב ומסדרים שכבה בתחתית התבנית.
  2. מקציפים 2 שמנת מתוקה עם סוכר, כוס חלב, סוכר וניל, אינסטנט פודינג וניל וגרידת לימון עד לקבלת קרם יציב.
  3. מוסיפים את היוגורט ומקפלים אותו היטב פנימה.
  4. יוצקים 1/2 מכמות מלית היוגורט על גבי שכבת הביסקוויטים שבתבנית ומשטחים בעזרת גב כף.
  5. טובלים ביסקוויטים בכוס החלב ומסדרים על גבי שכבת היוגורט.
  6. יוצקים מעל לביסקוויטים את חצי הכמות הנותרת ממלית היוגורט ומשטחים שוב עם גב הכף.
  7. מגרדים מעל ליוגורט שוקולד מריר או כל שוקולד אחר שאוהבים.
  8. עוטפים את העוגה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 4 שעות לפחות. שומרים במקרר עד 3 ימים או שמקפיאים את העוגה.

עוד עוגות ביסקוויטים שאנחנו אוהבים:

דילוג לתוכן