FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קאפקייקס עוגת גבינה (כל-כך קל להכנה)

עוגות הגבינה הקטנות והמקסימות האלה הן תמיד הלהיט של כל אירוח! שלבו את הקינוח המהמם הזה עם כל דבר – מרוטב קרמל, סירופ שוקולד, גלידה ועד פירות טריים. מתאימות מאוד גם לילדים!

זמן עבודה: 15 דקות | 12 עוגות קטנות

מצרכים:

לתחתית:

  • 6 עוגיות פתי-בר
  • 2 כפות סוכר
  • 3 כפות חמאה

למלית:

  • 450 גרם גבינת שמנת
  • טבעית בטמפרטורת החדר
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית קאפקייקס רגילה בעטרות נייר.
  2. מפוררים את הפתי-בר בידיים או במעבד מזון עד שנוצרים פירורים דקים.
  3. מוסיפים 2 כפות סוכר וחמאה מומסת ומערבבים עד שכל הפירורים סופגים את החמאה בצורה אחידה.
  4. מפזרים באופן שווה את תערובת הפירורים בתחתית כל עטרת נייר. מהדקים בעדינות לתחתית.
  5. אופים את התחתית בתנור שחומם מראש למשך 5 דקות ומוציאים לשיש.
  6. מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת אחידה – כ-2 דקות.
  7. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, ומערבבים עד להטמעה.
  8. מגרדים את דפנות קערת המערבל ומוסיפים פנימה את תמצית הוניל ומערבבים עד שהיא נטמעת.
  9. מניחים כ-3 כפות מהמלית בתוך כל עטרת נייר, מעל לתחתית הפירורים.
  10. אופים במשך 15-17 דקות או עד להתייצבות.
  11. מניחים לעוגות הגבינה להתקרר לחלוטין על השיש (30 דקות) ולאחר מכן מעבירים למקרר למשך 3 שעות לפחות.
  12. רגע לפני ההגשה מזלפים רוטב או פורים פירות ומחלצים את העוגות מעטרות הנייר.

עוד עוגות גבינה שבטוח תאהבו:

דילוג לתוכן