FoodisGood

פשטידת כרוב מפתיעה בקלי קלות

היא קלה להכנה, בריאה וסופר טעימה ואפשר להכין אותה עם כל ירק שאוהבים – הפשטידה הזאת מאוד מתאימה לאוהבי הכרוב! מתכון לפשטידת כרוב מעולה שבטוח תיכנס לספר המתכונים שלם.

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית פשטידה

מצרכים:

  • 1/2 כרוב לבן
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס קמח לבן או קמח כוסמין לבן
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור
  • לתוספת מעולה: 1 קישוא חתוך לקוביות קטנות ומוקפץ על המחבת עם 1 כף שמן זית למשך 4 דקות.

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלו.
  2. מכינים את הירקות: את הכרוב, הבצל והפטרוזיליה קוצצים דק דק. סוחטים מנוזלים בין 2 כפות הידיים.
  3. מערבבים בקערה גדולה את כל מצרכי הפשטידה, כולל קוביות הקישוא באם החלטתם להוסיף.
  4. משמנים תבנית ויוצקים פנימה את תערובת הפשטידה.
  5. אופים בתנור החם למשך 45 דקות, עד להשחמה יפה.
  6. מצננים כ-10 דקות ופורסים.

עוד מתכוני כרוב מעולים:

שיתוף
WhatsApp
Facebook
Pinterest
Email
דילוג לתוכן