FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פשטידת קישואים פרווה • מתכון הכי טוב

מחפשים פשטידה מוצלחת לארוחת ערב קלילה? מאפה ביתי לארוחת בוקר מושקעת? הפשטידה שלנו תעשה את העבודה! פשטידה קישואים פרווה שמכינים ממש בקלות, בתבנית אינגליש קייק. הפשטידה קלילה ואוורירית, ניתן לפרוס ולהשתמש במקום לחם.

📌 מחפשים את המתכון הקלאסי? הנה הוא כאן >> פשטידת קישואים

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: 2 תבניות אינגליש קייק

מצרכים:

  • 4 קישואים גדולים
  • 2 תפוחי אדמה
  • 1 בצל גדול
  • 4 ביצים
  • 1 כף אבקת מרק בצל
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 כפית תבלין פטרוזיליה מיובשת (לא חובה, אבל משדרג)

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים 2 תבניות אינגליש קייק.
  2. את הקישואים, הבצל ותפוחי האדמה מגרדים בפומפייה על הצד הגס וסוחטים היטב.
  3. מוסיפים לקערה את הירקות המגורדים וגם ביצים, אבקת מרק בצל, מלח, פלפל שחור וקמח.
  4. מערבבים היטב את מצרכי הפשטידה על לבלילה אחידה.
  5. מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת היטב.
  6. אופים בתנור החם במשך 45 דקות, עד להשחמה.

🎁 יש לנו 11 מתכונים לאוהבי הקישואים, ממש כאן >> מתכוני קישואים

עוד פשטידות פרווה מומלצות:

דילוג לתוכן