FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

פשטידת קישואים פרווה • מתכון הכי טוב

מחפשים פשטידה מוצלחת לארוחת ערב קלילה? מאפה ביתי לארוחת בוקר מושקעת? הפשטידה שלנו תעשה את העבודה! פשטידה קישואים פרווה שמכינים ממש בקלות, בתבנית אינגליש קייק. הפשטידה קלילה ואוורירית, ניתן לפרוס ולהשתמש במקום לחם.

📌 מחפשים את המתכון הקלאסי? הנה הוא כאן >> פשטידת קישואים

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: 2 תבניות אינגליש קייק

מצרכים:

  • 4 קישואים גדולים
  • 2 תפוחי אדמה
  • 1 בצל גדול
  • 4 ביצים
  • 1 כף אבקת מרק בצל
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 כפית תבלין פטרוזיליה מיובשת (לא חובה, אבל משדרג)

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים 2 תבניות אינגליש קייק.
  2. את הקישואים, הבצל ותפוחי האדמה מגרדים בפומפייה על הצד הגס וסוחטים היטב.
  3. מוסיפים לקערה את הירקות המגורדים וגם ביצים, אבקת מרק בצל, מלח, פלפל שחור וקמח.
  4. מערבבים היטב את מצרכי הפשטידה על לבלילה אחידה.
  5. מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת היטב.
  6. אופים בתנור החם במשך 45 דקות, עד להשחמה.

🎁 יש לנו 11 מתכונים לאוהבי הקישואים, ממש כאן >> מתכוני קישואים

עוד פשטידות פרווה מומלצות:

🆕 הכי חדשים
passover-dairy-dinner
10 ארוחות ערב חלביות כשרות לפסח
xr:d:DAF_rnF2-Rs:25,j:3825106507532240879,t:24041110
סלט פלפלים חריפים קלויים (חריף אש 🔥)
xr:d:DAF_rnF2-Rs:24,j:1452835404027134956,t:24041110
5 סלטים טריים ורעננים לשולחן החג
🔥 הכי פופולרי היום
passover-dairy-dinner
10 ארוחות ערב חלביות כשרות לפסח
gluten-free-cheese-rolls
לחמניות כשרות לפסח • 5 מתכונים שאתם באמת אוהבים
pound-cakes-for-passover
עוגות בחושות כשרות לפסח (8 מתכונים קלים וטעימים)
top-10-passover-chocolate-cakes
עוגת שוקולד לפסח • 10 העוגות הכי מומלצות!
passover-salads-collection
סלטים לפסח • 22 סלטים מעולים לשולחן החג
passover-chocolate-cake
עוגת שוקולד כשרה לפסח שלא תחליפו אף פעם
best-passover-chocolate-balls
כדורי שוקולד לפסח • מתכון מנצח מ-4 מצרכים
easy-passover-breakfasts-for-kids
5 ארוחות בוקר לילדים בפסח בקלי קלות
passover-dinner-recipes
ארוחת ערב בפסח • 12 מתכונים שעושים את העבודה
passover-lasagna
לזניה כשרה לפסח - חלבית וקלה להכנה
דילוג לתוכן