FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פרגיות עם שעועית ירוקה • עיקרית מרשימה בקלות

הנה מנה עיקרית נהדרת לחג המתקרב, מכינים אותה בקלות והיא הופכת למנה מנצחת על שולחן החג. מנת פרגיות קריספי מוקפצות עם שעועית ירוקה – נראית נהדרת וטעימה טעימה, כל אחד יכול! מכינים בסיר אחד.

זמן עבודה: 15 דקות | 4 סועדים

מצרכים:

  • 1 שקית שעועית ירוקה שלמה (קפואה)
  • 1 קילו סטייק פרגיות ללא עצם ועור
  • 2 בצלים חתוכים לרצועות דקות
  • 5 שיני שום קלופות, חצויות
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל
  • קורט אגוז מוסקט
  • 5 גבעולי טימין

הוראות הכנה:

  1. את נתחי הפרגיות חחותכים לחצי.
  2. מחממים בסיר סוטאז' עם כף שמן ובו מטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף.
  3. מוסיפים שמן זית ומסדרים את הפרגיות בסיר, מטגנים עד להזהבה מכל צד.
  4. מוסיפים פנימה שום, מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומקפיצים קלות.
  5. מנמיכים ללהבה נמוכה, מניחים מעל לפרגיות את גבעולי הטימין ומכסים במכסה.
  6. מבשלים במשך 20 דקות, מוציאים את הטימין מהסיר ומכניסים פנימה את השעועית הירוקה. לא מערבבים.
  7. סוגרים מכסה וממשיכים בבישול עוד כ-15 דקות.
  8. מערבבים טוב, מקפיצים והמנה מוכנה. בתאבון!

עוד מתכוני פרגיות קלים:

דילוג לתוכן