תגישו כקינוח לארוחה מפונפנת, לשבת, ליום-הולדת או לכל אירוע אחר! כדורי שוקולד מ-ע-ו-ל-ם לא יצאו מהאופנה! לפניכם מתכון מצוין להכנת כדורי שוקולד פרווה לא פחות מוצלחים! כדורי השוקולד יוצאים עסיסיים בטירוף, מלאים בטעם שוקולדי נפלא ונדבקים היטב לשבבי הקוקוס, ההצלחה בטוחה.
זמן עבודה: 15 דקות | כ-25 כדורי שוקולד
מצרכים:
- 250 גרם ביסקוויטים פתי-בר
- 3 כפות אבקת סוכר
- 100 גרם שוקולד מריר
- 1/2 כוס חלב שיבולת שועל / שקדים
- לציפוי: קוקוס / סוכריות שוקולד / סוכריות צבעוניות / אגוזים מרוסקים / עוד עוגיות מרוסקות / מה שתרצו, אפשר גם בלי כלום
שימו ❤️ >> כדורי שוקולד – 7 מתכונים הכי מומלצים!
הוראות הכנה:
- את הפתי-בר מרסקים ומכניסים לקערה גדולה.
- מוסיפים לקערה אבקת סוכר ומערבבים.
- שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים במיקרוגל למשך 30 שניות, מוציאים ומערבבים ומכניסים לעוד 30 שניות. מערבבים ומוודאים שהשוקולד חלק.
- מוסיפים את השוקולד המומס לביסקוויטים, יחד עם חלב, ומערבבים היטב.
- לוקחים כמות קטנה מהתערובת ומגלגלים לכדור ואז מגלגלים בשבבי הקוקוס.
- מסדרים את כדורי השוקולד על צלחת גדולה או מגש, מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך 30 דקות לפחות לפני ההגשה.