FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

בראוניז שוקולד גבינה חגיגיים

לא מצליחים להחליט? תשלבו אותם! עוגת בראוניז שוקולד וגבינה מטריפה שמפתיעה בכל ביס מחדש! איזון הטעמים מופלא וההכנה קלה! העוגה המושלמת לאוהבי שוקולד וגבינה כאחד.

זמן עבודה: 20 דקות | תבנית מלבנית 22X24

מצרכים:

לשכבת שוקולד:

  • 100 ג' שוקולד מריר
  • 100 ג' חמאה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 ביצים טרופות
  • 1 כוס קמח
  • 1 כף קקאו

לשכבת הגבינה:

  • 250 ג' גבינה גבינת שמנת 30%
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 ביצה
  • 3-4 כפות סוכר

הוראות הכנה:

  1. מתחילים בשוקולד – ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל ומערבבים בעזרת מטרפה לתערובת אחידה.
  2. מוסיפים סוכר ומערבבים, מוסיפים את הביצים הטרופות, תוך בחישה מהירה, ובסוך מוסיפים את הקמח והקקאו.
  3. מערבבים רק עד לתערובת אחידה ויוצקים לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה.
  4. ממשיכים בתערובת הגבינה – מערבבים את הגבינה עם שאר המצרכים לתערובת אחידה.
  5. משטחים מעל תערובת הבראוניז ומערבבים מעט עם סכין כדי ליצור צורת שיש.
  6. אופים בחום בינוני 175 מעלות 30-35 דקות.
  7. העוגה מוכנה כאשר השוליים מזהיבים מעט ומתייצבים. מצננים וחותכים לריבועים.

עוד מתכוני בראוניז מעולים:

דילוג לתוכן