FoodisGood

חדש באתר
עקבו אחרינו ברשתות החברתיות

מתכון לשייק מנגו + טיפים ושדרוגים

משקה מושלם לימי הקיץ החמים! מתכון נהדר לשייק מנגו קל ב-2 גרסאות (על בסיס חלב ומים) + טיפים לשייק מוצלח.

זמן הכנה: כ- 5 דק'

מצרכים לשייק מנגו על בסיס חלב

  • 2 יחידות מנגו (בינוני – גדול).
  • 1 וחצי כוסות של קוביות קרח.
  • 1/4 כוס – סוכר.
  • 1/2 כוס – חלב.

מצרכים לשייק מנגו על בסיס מים

  • 2 יחידות מנגו (בינוני – גדול).
  • 1 וחצי כוסות של קוביות קרח.
  • 1/2 כוס – מי סוכר.

אופן ההכנה:

הכנת מי הסוכר (לשייק על בסיס מים)
ראשית, מרתיחים חצי כוס מים ולאחר מכן מערבבים חצי כוס סוכר עד שהסוכר מתמוסס לגמרי. נותנים למים להצטנן במקרר למשך כשעה.

ועכשיו להכנת השייק

  1. בעזרת הבלנדר מכניסים למשך כ- 3 דק' את כל המצרכים, חשוב לוודא שהמנגו מקולף וללא הגלעין.

  2. מוודאים שהשייק מתמזג ומקבלים תערובת אחידה במרקם חלק.

  3. תהנו!
 

טיפים ושדרוגים לשייק מנגו:

  • ניתן להשתמש בכל סוג מנגו בשל ומתוק להכנת השייק. אחד המועדפים הוא מנגו מאיה ואלפונסו. אם המנגו חמוץ, הוא כנראה יישאר כזה גם בשייק עצמו.

  • לגרסה טבעונית אפשר להשתמש בחלב קשיו, חלב סויה, חלב קוקוס או חלב שקדים.

  • פרופורציה – ניתן לשנות בקלות את יחס המנגו, המים או החלב בזמן ההכנה. הוסיפו עוד מנגו לקבלת שייק יותר פירותי.

  • גלידת וניל או מנגו מעל. שתי הגלידות הללו מסתדרות היטב במילקשייק מנגו.

  • מעט קצפת מעל (מדריך להכנת קצפת ביתית).

  • כדאי להוסיף 2-3 קוביות קרח להגשה.

עוד מתכונים ומדריכי שייקים

עוד מתכונים שאפשר להכין עם מנגו

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *