FoodisGood

FOODISGOOD

מדריך: איך מכינים סיידר תפוחים חם עם אלכוהול

למדו כיצד להכין סיידר תפוחים אלכוהולי חם עם המתכון הפשוט הזה!

זמן הכנה: 5 דק'

מצרכים ל-4 מנות סיידר:

  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 שקית תה ירוק
  • 30 מ"ל ויסקי 
  • 30 מ"ל סיידר תפוחים אמיתי
  • חצי לימון טרי
  • 1 מקל קינמון
  • 1 תפוח עץ מיובש

איך מכינים סיידר:

  1. מערבבים את שקית התה במים החמים עד לקבלת צבע וחוזק התה הרצוי, כשמתקבל הצבע הרצוי מוציאים את שקית התה.
  2. מוסיפים לכוס את הוויסקי והסיידר אל ומערבבים מעט.
  3. סוחטים פנימה חצי לימון (או יותר, לפי מידת החמיצות הרצויה).
  4. מוסיפים את מקל הקינמון והתפוח המיובש.
  5. הסיידר מוכן, תיהנו!

טיפים ושדרוגים:

  • על מנת להמתיק את הקוקטייל, ניתן להוסיף מעט סוכר.
  • במידה ואין סיידר תפוחים, נסו להוסיף תרכיז בטעם תפוח.
  • לאוהבי הטעם החמצמץ ניתן להוסיף במקום תפוח מיובש – פרוסת לימון.

עוד מתכוני קוקטיילים ושייקים

שיתוף

חדש באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *