FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

מדריך: איך מכינים סיידר תפוחים חם עם אלכוהול

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

למדו כיצד להכין סיידר תפוחים אלכוהולי חם עם המתכון הפשוט הזה!

זמן הכנה: 5 דק'

מצרכים ל-4 מנות סיידר:

  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 שקית תה ירוק
  • 30 מ"ל ויסקי 
  • 30 מ"ל סיידר תפוחים אמיתי
  • חצי לימון טרי
  • 1 מקל קינמון
  • 1 תפוח עץ מיובש

איך מכינים סיידר:

  1. מערבבים את שקית התה במים החמים עד לקבלת צבע וחוזק התה הרצוי, כשמתקבל הצבע הרצוי מוציאים את שקית התה.
  2. מוסיפים לכוס את הוויסקי והסיידר אל ומערבבים מעט.
  3. סוחטים פנימה חצי לימון (או יותר, לפי מידת החמיצות הרצויה).
  4. מוסיפים את מקל הקינמון והתפוח המיובש.
  5. הסיידר מוכן, תיהנו!

טיפים ושדרוגים:

  • על מנת להמתיק את הקוקטייל, ניתן להוסיף מעט סוכר.
  • במידה ואין סיידר תפוחים, נסו להוסיף תרכיז בטעם תפוח.
  • לאוהבי הטעם החמצמץ ניתן להוסיף במקום תפוח מיובש – פרוסת לימון.

עוד מתכוני קוקטיילים ושייקים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email