FoodisGood

FOODISGOOD

מטבוחה: 3 מתכונים לסלט הכי טעים

3 מתכונים נהדרים לסלט מטבוחה בכמה סגנונות; מטבוחה מרוקאית קלאסית, מטבוחה מיוחדת וגם מתכון למטבוחה זריזה!

הקלאסית: מטבוחה מרוקאית

יש סיבה לכך שמטבוחה הוא רוטב טעים וכל כך פופולרי בקרב הישראלים. השילוב המנצח של המתוק עם החריף פשוט משדרג כל כריך ומנה שרק תרצו. המטבוחה עשויה מעגבניות וגמבות בתיבול שום וצ'ילי חריף ויוצרת רוטב אדום סמיך וטעים שתמיד כיף לנגב עם חלה של שבת.

המיוחדת: מטבוחה עגבניות שרופות

מתכון למטבוחה קצת שונה מהמטבוחה המרוקאית הרגילה – את הירקות קודם צולים בתנור ורק אז מבשלים את המטבוחה על האש. בעצם נוצרת מן מטבוחה שרופה עם טעם עמוק נהדר.

 

קלה להכנה: מטבוחה זיתים ועגבניות ב 15 דק' עבודה

שדרגו את המטבוחה הרגילה והוסיפו לה קופסת זיתים ירוקים, התוצאה טעימה במיוחד וההכנה לוקחת בדיוק 15 דקות!

שיתוף

חדש באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *