FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

בורקיטס גבינה מהיר לשבת בבוקר בבצק קריספי מושלם

המתכון המושלם למתחילים – בורקיטס גבינה בתנור, מתכון קל מאוד להכנה, בכמה צעדים פשוטים ובלי כלים מיוחדים תקבלו מאפי בורקיטס פריכים ונהדרים. התוצאה תפתיע אתכם!

זמן עבודה: 20 דקות | כמות: כ-2 תבניות תנור גדולות

מצרכים:

  • קילו קמח
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 250 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • כוס שמן
  • 1 ורבע כוסות מים חמימים
  • 1/4 כפית מלח
  • כפית מיונז
  • ביצה טרופה לציפוי

למילוי

  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
  • 1/2 כוס גבינה מלוחה מפוררת מכל סוג שאוהבים
  • 1/4 גביע קוטג' או גבינה לבנה
  • כף קמח
  • מעט פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה גדולה קמח, אבקת אפייה, חמאה, שמן ומלח לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים מים תוך כדי ערבוב וממשיכים לערבב וללוש עד לקבל בצק חלק ללא גושים.
  4. מכסים את הבצק ומניחים לרבע שעה על השיש.
  5. מרדדים את הבצק לעיגול גדול וממנו קורצים עיגולים.
  6. מסדרים את העיגולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן.
  7. מערבבים את כל חומרי המלית ומניחים במרכז כל עיגול כפית גדושה מהמלית.
  8. סוגרים לחצי עיגול ומהדקים קצוות היטב. מורחים ביצה טרופה ומכניסים לתנור החם למשך 15-20 דקות, עד שהבורקיטס מזהיבים יפה.
  9. מוציאים לצינון וטורפים :)

אוהבים בורקס?

>> כאן תמצאו עוד 8 מתכונים לבורקס ביתיים

>> מנה משודרגת: מתכון לזיווה ביתית

 

דילוג לתוכן