FoodisGood

מאפה פילו דיאטטי מעולה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
פיצה נהדרת עם גבינות ותרד שמתאימה מאוד לארוחת ערב לצד סלט טרי. הפילו ידוע כבצק דל מאוד בשומן ומחזיק נהדר את מלית הגבינות והתרד, יחד כל המרכיבים משתלבים למאפה נהדר שמאוד מאוד קל להכין וממש כיף לזלול.

זמן עבודה: 10 דקות | 2 פיצות קטנות.

מצרכים:

  • 100 גרם עלי תרד טריים
  • 2 עלי פילו גדולים
  • מעט שמן זית + מברשת סיליקון
  • ביצה
  • 1/4 כוס גבינה צהובה מגוררת 9%
  • 2 כפות גבינה לבנה או קוטג' 5%
  • 60 גר' גבינה בולגרית מפוררת 5%
  • מעט מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. את התרד מטגנים קלות במחבת עם כפית שמן זית למשך כ-2 דקות.
  3. בקערה מערבבים את כל הגבינות עם הביצה, מלח ופלפל. מוסיפים תרד ומערבבים שוב.
  4. מניחים עלה פילו על תבנית מרופדת בנייר אפייה, משמנים בשכבה דקה של שמן זית ומניחים עלה פילו שני מעליו. חוצים ל-2.
    מקפלים פנימה את שולי הפילו ליצירת שכבה עבה יותר ואז משמנים הכל שוב בשכבת שמן זית.
  5. מניחים במרכז הפילו 3-4 כפות ממלית הגבינות.
  6. מכניסים לתנור החם ואופים במשך 20 דקות.

אז מה עוד אפשר להכין עם עלי פילו?

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email