FoodisGood

קוביות חזה עוף מוקפצות במרינדת סויה ג'ינג'ר

מנת חזה עוף מפתיעה במרינדה פיקנטית שמשלבת סויה וג'ינג'ר. מנה מהירה וסופר טעימה שמוכנה תוך חצי שעה. מגישים לצד אורז יסמין.

זמן הכנה: 10 דק' | זמן בישול: 20 דק' | סה"כ: 30 דק'

מצרכים:

  • 1 ק"ג חזה עוף
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כף קורנפלור
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות קליפת תפוז מגוררת
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 1 כפית צ'ילי אדום
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח ופלפל
  • 2 כפות שמן

לקישוט:

הוראות הכנה:

  1. מערבבים בקערה מיץ תפוזים וקורנפלור עד לקבלת נוזל חלק וללא גושים.
  2. מוסיפים רוטב סויה, קליפת תפוז, ג'ינג'ר, וצ'ילי אדום ומערבבים היטב.
  3. חותכים את חזה העוף לקוביות, שמים בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
  4. מחממים שמן מחבת גדולה או ווק ומטגנים את הבצל והשום למשך 2 דקות.
  5. מוסיפים לווק את העוף ומטגנים עד שהעוף והבצל זהובים. אם המחבת לא גדולה מספיק, מטגנים את קוביות העוף בסבבים.
  6. מוסיפים את רוטב התפוזים, מערבבים וממשיכים בבישול כ -3 דקות או עד שהרוטב מסמיך.
  7. מסירים מהאש, מקשטים בבצל ירוק חתוך ומגישים.
    בתאבון!

עוד מתכוני עוף מוקפץ:

עוד מתכונים מיוחדים בניחוח אסייתי

שיתוף
WhatsApp
Facebook
Pinterest
Email
דילוג לתוכן