FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת שוקולד פירורים מעולה שמכינים בקלות

לקינוח השוקולד האולטימטיבי נסו את עוגת השוקולד העשירה הזאת שמעליה פירורי בצק מתוקים ומפנקים. עוגת שוקולד פירורים שהיא מאוד קלה להכנה אבל סופר מרשימה.

מתכון לעוגת שוקולד פירורים

זמן עבודה: 10 דקות | זמן כולל: 40 דקות | מנות: מתאים ל-4 סועדים | תבנית: פאי קרמית בקוטר 24 ס"מ

מצרכים:

למילוי השוקולד:

  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי, קצוץ
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כף קורנפלור

לפירורים:

  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם חמאה לא מלוחה קרה וחתוכה לקוביות
  • 150 גרם קמח

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. ממלאים קערה שמתאימה למיקרוגל בשמנת המתוקה ומחממים דקה במיקרוגל.
  3. מוציאים ומוסיפים פנימה את השוקולד הקצוץ ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים קורנפלור וממשיכים לערבב עד לקבלת שוקולד מבריק וסמיך, זה יכול לקחת כמה דקות טובות של ערבוב.
  5. יוצקים את השוקולד המוכן לתבנית האפייה ומניחים לצינון בטמפרטורת החדר.
  6. במעבד מזון מעבדים את החמאה עם סוכר וקמח עד למרקם פירורי.
  7. מפזרים את הפירורים מעל לשוקולד שבתבנית בצורה אחידה.
  8. אופים בתנור חם במשך 20-15 דקות, עד שהפירורים זהובים.
  9. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגה להתקרר 5-10 דקות.
    בתאבון!

עוגות שוקולד שאסור לכם לפספס:

  1. עוגת שוקולד בחושה לילדים
  2. עוגת שוקולד פרווה עסיסית
  3. עוגת בראוניז מ-5 מצרכים בלבד
דילוג לתוכן