FoodisGood

מתכון: גרנולה ביתית בטעם שוקולד (בקלות)

אוהבים גרנולה? אוהבים שוקולד? הכנו לכם מתכון שלא כדאי לפספס! גרנולה ביתית עם כל טוב בטעם שוקולד, מעולה לשדרוג קערת בוקר, יוגורט וכד'..

מצרכים:

  • 2 כוסות שיבולת שועל
  • 1 כוס אגוזים מעורבים (לבחירתכם)
  • 1 כפית קינמון
  • 1-5 כפות סירופ מייפל (תלוי בטעם אישי)
  •  4 כפות שמן קוקוס מומס
  • 1/3 כוס אבקת קקאו
  • 1/4 כוס שבבי שוקולד צ'יפס (לא חובה)

הוראות הכנה:

  1.  תחילה מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. מרפדים תבנית תנור שטוחה בנייר אפייה.
  3. בקערה מערבבים את כל מרכיבי הגרנולה (למעט השוקולד צ'יפס). מערבבים היטב בעזרת כף עד לתערובת אחידה.
  4. מפזרים את הגרנולה על התבנית כך שנוצרת שכבה אחת כמה שיותר דקה.
  5. אופים את הגרנולה במשך 10 דקות.
  6. מוציאים את התבנית מהתנור ומערבבים היטב עם כף, משטחים שוב על התבנית ומחזירים לאפייה של 10 דקות נוספות.
  7. לאחר האפייה מוציאים את התבנית מהתנור, מערבבים ומשטחים שוב ומניחים לצינון של כ-20 דקות בטמפרטורת החדר.
  8. לבסוף מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים היטב.
  9. מאחסנים בקופסה אטומה בארון.

מומלצים

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *