FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

פיצה שוקולד מבצק שמרים עם תותים

קינוח מושלם שמכינים בקלות > פיצת שוקולד שמכינים מבצק שמרים בשילוב שוקולד ותותים. למה אתם מחכים? רוצו להכין!

מתכון לפיצה שוקולד

זמן הכנה: 45 דק' (כולל התפחה) | זמן אפייה: 15 דק' | סה"כ: שעה

מצרכים:

לבצק:

  • 400 גרם קמח
  • 1 כף שטוחה שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
    1 כפית מלח
  • 5 כפות שמן
  • 1 כוס מים פושרים

לציפוי השוקולד:

  • 1 כוס ממרח שוקולד אגוזי לוז או מה שאוהבים
  • 1/2 כוס שוקולד מריר קצוץ

להגשה: 10 תותים שטופים וחצויים (או כל פרי אחר שאוהבים)

הוראות הכנה:

  1. מכינים את הבצק: מערבבים בקערה קמח, שמרים וסוכר. יוצרים גומה ושופכים לתוכה מים, שמן ומלח ולשים עד שמתקבל בצק גמיש. במידת הצורך מוסיפים מעט מים.
  2. יוצרים עיגול מהבצק, מכסים, ומתפיחים כחצי שעה.
  3. מחממים תנור אפייה לחום של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה גדולה או עגולה.
  4. לאחר חצי שעה מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעיגול אחד גדול או שניים קטנים יותר.
  5. מעבירים לתבנית, מורחים את השוקולד בעזרת מרית על גבי הבצק ומפזרים מעל שבבי שוקולד מריר. אם השוקולד נוקשה, מחממים מעט במיקרוגל.
  6. צובטים ומגלגלים את שולי הבצק ויוצרים מעין שוליים לבצק.
  7. אופים 12-15 דקות, עד שקצוות הפיצה משחימות מעט.
  8. מוציאים מהתנור, מקשטים בתותים חצויים ומגישים חם.
    בתאבון!

עוד מתכונים שכיף להכין עם הילדים:

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *