מתכון: טראפלס שוקולד זריזים מ-3 מצרכים

  פורסם בתאריך   על ידי   אין תגובות

מתכון לטראפלס שוקולד | תמונה: shutterstock

מכירים שוקולד? מכירים טראפלס? אז זה. מתכון לטראפלס שוקולד מריר טעימים אחד אחד, עם שבבי קוקוס, קקאו ואגוזים. אם אתם אוהבים להכין ואז לצלם את האוכל שלכם, המדריך הבא בדיוק בשבילכם. כך תכינו טראפלס שוקולד מושלמים צעד אחר צעד. שנתחיל?

מה צריך?

  • 1 חבילת שמנת מתוקה
  • 400 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 50 גרם חמאה

אופציות לציפוי הטראפלס

  • אבקת קקאו
  • שבבי קוקוס
  • אגוזים שבורים

איך מכינים?

שלבי הכנת טראפלס | תמונה: shutterstock

שלבי הכנת טראפלס | תמונה: shutterstock

  1. מרתיחים את גביע השמנת בסיר קטן, על אש בינונית.
  2. שוברים את השוקולד המריר לקוביות ומניחים בקערה נפרדת.
  3. שופכים את השמנת החמה לקערה, מערבבים עם השוקולד ומניחים בצד למשך כ-3 דקות.
  4. מערבבים את בלילת השוקולד היטב, עד לקבלת מרקם אחיד.
  5. כעת יוצקים את תערובת השוקולד לתוך תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, משומנת מעט, עוטפים בנייר נצמד ומכניסים למקפיא למשך הלילה.
  6. מוציאים את התבנית עם השוקולד מהמקפיא ומניחים בחוץ למשך 10 דקות, בטמפרטורת החדר.
  7. מכינים קערות נפרדות לאבקת הקקאו, שבבי הקוקוס והאגוזים בצד.
  8. יוצקים מתוך תבנית השוקולד, בעזרת כפית גלידה או כפית רגילה, את כדורי הטראפלס וטובלים בתוך הציפוי המועדף.
  9. מסדרים את כדורי הטראפלס בקערה או בקופסה. ניתן לאחסן במקרר עד להגשה הבאה.



כשמדברים על כדורים קטנים ומתוקים, אי אפשר לשכוח את כדורי השוקולד הקלאסיים שילדים כל-כך אוהבים, צפו בסרטון מתכון מדליק שהכנו ורוצו למטבח 🙂

לא רק טראפלס – עוד קינוחים טעימים וקטנים בצורת כדור:

כדורי שוקולד לבן בטעם אלוהי

נמסים בפה וכל-כך טעימים - מתכון לכדורי שוקולד לבן שתכינו שוב ושוב..

על ידי FoodisGood

מתכון לכדורי רפאלו קלים וטעימים

כדורי רפאלו - הכדורים המתוקים הללו שפשוט כיף לאכול. כדורי רפאלו מעולים לאירוח בפסח / שבועות או בכל חגיגה. כדורים קלים להכנה מ-3 מצרכים בלבד וללא אפייה.

על ידי FoodisGood

טראפלס – כדורי שוקולד טבעוניים

טראפלס שוקולד מריר טבעוניים מצופים אבקת קקאו. היום אני משתף במתכון מוצלח מאוד לכדורי שוקולד שטבעוניים אוהבים.

על ידי FoodisGood

שיתוף

תגובות

כתובת האימייל שלך לא תפורסם בפומבי. שדות חובה מסומנים *