FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

לביבות תפוחי אדמה עסיסיות בטירוף

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
חולמים על לביבות תפוחי אדמה עסיסיות במיוחד? מצאנו את המתכון המושלם! מתכון מנצח ללביבות תפוחי אדמה, קריספי מבחוץ ורך מבפנים. אפשר להגיש לצד שמנת חמוצה, יוגורט או גבינה לבנה עם עירית קצוצה.

מתכון ללביבות תפוחי אדמה

מצרכים:

  • 3 כוסות תפוחי אדמה אפויים, קולפים ומעוכים
  • 1 כוס בצל לבן קצוץ
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 וחצי כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל טחון
  • 5 כפות קמח לבן
  • 2 ביצים טרופות
  • 2 כוסות שמן זית כתית מעולה, או צורך בטיגון

הוראות הכנה:

  1. שמים בקערה תפוחי אדמה, בצל, שום, מלח, פלפל טחון, קמח וביצים.
  2. מערבבים עד שמקבלים תערובת אחידה.
  3. יוצרים מהבצק לביבות בצורת כדור ומשטחים מעט.
  4. מחממים שמן מחבת גדולה ל-190 מעלות. מניחים לביבות בשמן חם ומטגנים 3-5 דקות, עד שהלביבה שחומה.
  5. הופכים בעזרת כף מחוררת וממשיכים לטגן 2-3 דקות נוספות ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  6. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים.
    בתאבון!

עוד מתכוני תפוחי אדמה טעימים במיוחד

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email