FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

רולדת ריבת חלב חלומית שמכינים בקלות

עוגת רולדה אמנם נראית מאוד מושקעת אבל האמת שהיא קלה מאוד להכנה! כך תכינו רולדת ריבת חלב שתמיד תמיד מצליחה להפתיע את האורחים! מצורף מתכון מעולה שמכינים בקלות.

מתכון לעוגת רולדת ריבת חלב

זמן עבודה: 20 דקות | תבנית: תבנית תנור רגילה

מצרכים:

מצרכים לרולדה:

  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3/4 כוס קמח
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 2 כפות שמן
  • כף מיץ לימון
  • כפית תמצית וניל

למילוי ריבת חלב:

הוראות הכנה:

הכנת העוגה:

  1. בקערת מיקסר על מהירות גבוהה מקציפים החלבון וסוכר לקציפה תפוחה ובהירה.
  2. מורידים את המהירות לנמוכה ומוסיפים ת שאר החומרים של הרולדה (קמח, אבקת אפיה, מלח, שמן, מיץ לימון, תמצית וניל)
  3. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים אותו בצורה אחידה.
  4. יוצקים את בלילת הרולדה לתבנית ואופים בתנור החם למשך 25 דקות.
  5. מוציאים את העוגה ומצננים בטמפרטורת החדר.
  6. מפרידים את העוגה מנייר האפייה ומניחים על משטח עבודה נקי.
  7. מורחים שכבה נדיבה מאוד של ממרח ריבת חלב (ניתן גם לפזר אגוזים קצוצים, פירות או כל מה שאוהבים)
  8. מגלגלים את העוגה בעדינו ליצירת רולדה ארוכה ויפה, מחזיקים מעט בסיום הגלגול כדי לעזור לרולדה לשמור על צורתה.
  9. כעת ניתן להעביר את הרולדה לצלחת הגשה מלבנית ארוכה.

עוד מתוקים מומלצים להכנה עם ריבת חלב:

עוד עוגות רולדה טעימות

דילוג לתוכן