FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

3 מתכוני אנטריקוט שכדאי לנסות

סטייק, תבשיל וגם מוקפץ – 3 מתכונים טעימים להכנה עם אנטריקוט

1. סטייק אנטריקוט במחבת, בתנור וגם על האש

את בשר האנטריקוט ניתן להכין במספר דרכים: בתנור, במחבת ועל הגריל. לפני שמכינים את נתח הסטייק יש לבחור את הסטייק שלכם בקפידה וכך תוכלו להכין את הסטייק המושלם והעסיסי ביותר.

למתכון >> סטייק אנטריקוט

2. קוביות אנטריקוט במרינדת יין / סילאן בתנור

מנה למביני עניין – קוביות אנטריקוט עסיסיות ששהו במרינדת יין או סילאן לבחירתכם. לאחר השרייה למשך הלילה ההכנה פשוטה והתוצאה מדהימה. הגישו לצד אורז או כל תוספת אחרת ותיהנו.

3. רצועות בקר מוקפץ עם ירקות ונודלס

הכי טעים שיש! מתכון קל למוקפץ בקר – רצועות בשר בקר מוקפצות עם ירקות ונודלס בתיבול סויה מעולה.

דילוג לתוכן