FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

סושי מטוגן בציפוי טמפורה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
רוצים להכין סושי מטוגן מושלם בבית? מדריך מעולה להכנת סושי מטוגן בטמפורה כולל כל מה שצריך להצלחה בטוחה!

סושי מטוגן בטמפורה

מצרכים:

ציוד לטיגון הסושי:

  • קערה גדולה ורחבה לטבילת הסושי בטמפורה
  • סיר גדול לטיגון עמוק
  • מלקחיים
  • צלחת גדולה עם נייר סופג

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הטמפורה.
  2. מחממים שמן עמוק בסיר.
  3. רק כשהשמן חם טובלים את הרול בטמפורה.
    *שימו לב: טובלים את הרול בשלמותו ורק לאחר הטיגון חותכים אותו.
  4. לאחר טבילת הרול בטמפורה מניחים אותו בזהירות בשמן החם.
  5. מטגנים רק עד להזהבה – ולא עד שהציפוי שחום! ומוציאים ישר לצלחת עם נייר סופג.
  6. משתמשים בסכין חדה וחותכים את הרול לפרוסות.

מתכונים נוספים לארוחת סושי מושלמת:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email