רוצים להכין סושי מטוגן מושלם בבית? מדריך מעולה להכנת סושי מטוגן בטמפורה כולל כל מה שצריך להצלחה בטוחה!
סושי מטוגן בטמפורה
מצרכים:
- רול סושי מוכן >> לחצו כאן למדריך להכנת סושי ביתי
- 1 כוס קמח תופח
- 1/2 כוס קורנפלור
- 1 כפית אבקת סודה לשתייה
- 1 ביצה
- 1 כוס משקה סודה
- מלח ופלפל לפי הטעם
ציוד לטיגון הסושי:
- קערה גדולה ורחבה לטבילת הסושי בטמפורה
- סיר גדול לטיגון עמוק
- מלקחיים
- צלחת גדולה עם נייר סופג
הוראות הכנה:
- בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הטמפורה.
- מחממים שמן עמוק בסיר.
- רק כשהשמן חם טובלים את הרול בטמפורה.
*שימו לב: טובלים את הרול בשלמותו ורק לאחר הטיגון חותכים אותו. - לאחר טבילת הרול בטמפורה מניחים אותו בזהירות בשמן החם.
- מטגנים רק עד להזהבה – ולא עד שהציפוי שחום! ומוציאים ישר לצלחת עם נייר סופג.
- משתמשים בסכין חדה וחותכים את הרול לפרוסות.