FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סושי מטוגן בציפוי טמפורה

רוצים להכין סושי מטוגן מושלם בבית? מדריך מעולה להכנת סושי מטוגן בטמפורה כולל כל מה שצריך להצלחה בטוחה!

סושי מטוגן בטמפורה

מצרכים:

ציוד לטיגון הסושי:

  • קערה גדולה ורחבה לטבילת הסושי בטמפורה
  • סיר גדול לטיגון עמוק
  • מלקחיים
  • צלחת גדולה עם נייר סופג

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הטמפורה.
  2. מחממים שמן עמוק בסיר.
  3. רק כשהשמן חם טובלים את הרול בטמפורה.
    *שימו לב: טובלים את הרול בשלמותו ורק לאחר הטיגון חותכים אותו.
  4. לאחר טבילת הרול בטמפורה מניחים אותו בזהירות בשמן החם.
  5. מטגנים רק עד להזהבה – ולא עד שהציפוי שחום! ומוציאים ישר לצלחת עם נייר סופג.
  6. משתמשים בסכין חדה וחותכים את הרול לפרוסות.

מתכונים נוספים לארוחת סושי מושלמת:

דילוג לתוכן