FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: חזה עוף צרוב במחבת פסים עם מינימום שמן

צריבת חזה העוף במחבת פסים היא דרך מעולה לשמור על עסיסיות חזה העוף מבלי להשתמש בכמות שמן גדולה. הוא יכול לשמש למגוון שימושים = הוא נהדר בתוך באגט וגם יכול להיות תוספת מעולה לסלט. אז איך מכינים חזה עוף עסיסי וטעים במחבת פסים? הכנו לכם מדריך הכנה מעולה להצלחה בטוחה.

מתכון לחזה עוף צרוב במחבת פסים

זמן עבודה: 10 דקות | כמות: חצי קילו חזה עוף

מצרכים:

  • 1/2 קילו חזה עוף חתוך כמו שניצל אבל עבה מאוד. הכי כדאי לקנות פרפר חזה עוף ולפרוס לבד לפרוסות עבות.
  • 3 כפות שמן זית
  • כף תבלין גריל לעוף
  • 2 כפיות תבלין על האש
  • כפית פפריקה אדומה מתוקה או חריפה למי שאוהב
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות מים בטמפרטורת החדר

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי המתכון, כאשר חזה העוף נכנס אחרון.
  2. אחרי הוספת חזה העוף לקערה מערבבים היטב עם הידיים ומעסים את חזות העוף כך שהמרינדה תעטוף היטב את כל החלקים של העוף.
  3. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר רבע שעה בכדי לתת לחזה העוף לספוג את טעמי התיבול.
  4. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה ונותנים לה להתחמם טוב טוב, אין צורך לשמן את המחבת.
  5. כשהמחבת חמה מאוד צורבים את חזה העוף עד שמתקבלים פסים כהים על החלק הצרוב, הופכים וצורבים את הצד השני גם עד להופעת פסים כהים.
  6. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג כדי לספוג עודפי שמן מיותרים ומשלבים בסלט או מגישים לצד תוספת שאוהבים.

עוד מתכונים קלים ובריאים עם חזה עוף:

חזה עוף בתנור בקלות
סלט חזה ב-4 גרסאות מעניינות
3 מרינדות קלות ומעניינות לחזה עוף

דילוג לתוכן