FoodisGood

הצטרפו לקהילה שלנו (+450K חברים) ברשתות החברתיות!

תכירו: רוטב חרדל ודבש שישדרג לכם את המטבח

במרקם עשיר ובטעם מתקתק, הרוטב הזה מתאים לכל מנה! רוטב חרדל ודבש בהחלט ישדרג לכם את המטבח, תוכלו להוסיף אותו לסלט ירוק, להפוך אותו למרינדה מושלמת לסלמון בתנור, להגיש איתו טוסט, צ'יפס ואפילו לזלף מעל חזה עוף ולהפוך אותו להרבה יותר עסיסי. והבונוס? לוקח בדיוק 5 דקות להכין אותו ותצטרכו רק 5 מרכיבים פשוטים.

מתכון לרוטב חרדל ודבש ביתי

זמן עבודה: 5 דקות

מצרכים:

  • 1/4 כוס מיונז
  • 1/4 כוס דבש
  • 1/4 כוס חרדל דיז'ון
  • 1 כף חומץ בן יין לבן
  • 1/4 כפית פלפל

הוראות הכנה:

  1. בקערת ערבוב גדולה מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב בעזרת מטרפה עד לאיחוד המרכיבים.
  2. מאחסנים בקופסת זכוכית עם מכסה ואקום במקרר למשך כשבוע ימים.

טיפים, הערות ושינויים לרוטב:

  • אין צורך להוסיף מלח היות והמיונז וגם החרדל מלוחים. אם בכל זאת תרצו רוטב מלוח יותר תוכלו להוסיף את המלח בסוף.
  • הרוטב יוצא הכי טעים עם מיונז באחוזי שומן גבוהים אבל ניתן להכין רוטב חרדל ודבש לייט ע"י שימוש במיונז דל קלוריות.
  • הרוטב לא נשמר טוב בהקפאה, הוא מאבד מרקם וטעם ופשוט לא טעים.
  • אין חרדל דיז'ון? תוכלו בהחלט להשתמש בכל סוג חרדל שיש במקרר, אפילו החרדל הכי פשוט ישתלב נהדר ברוטב הזה.
  • ניתן לטחון את הרוטב במעבד מזון כדי להיפטר מגרגירי החרדל דיז'ון לקבלת רוטב חלק.

קבלו עוד 3 רטבים ביתיים שישדרגו לכם את המטבח:

  1. רוטב אלף האיים ביתי, קל וטעים
  2. רוטב ויניגרט לסלט
  3. רוטב שום ביתי הכי טעים שיש
חדשים

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *