כנפיים בתנור ברוטב סרירצ’ה דבש

  פורסם בתאריך   על ידי   אין תגובות

הסרירצ’ה החריף משתלב נהדר עם טעם הדבש המתקתק וביחד הם הופכים לרוטב המושלם לכנפיים.

מצרכים:

  • קילו כנפיים נקיות
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • כפית מלח
  • כפית פפריקה
  • 1/4 כוס דבש
  • 1/4 כוס רוטב סרירצ’ה
  • כף שמן
  • כפית שומשום

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את הכנפיים בשכבה אחת.
  2. מפזרים את המלח על הכנפיים בצורה אחידה.
  3. בקערה בינונית טורפים יחדיו פפריקה, דבש, סרירצ’ה, שמן ושומשום.
  4. בעזרת מברשת סיליקון מורחים חצי מכמות הרוטב על הכנפיים שבתבנית.
  5. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור למשך שעה.
  6. מסירים את נייר הכסף, הופכים את הכנפיים ומורחים את הרוטב שנותר.
  7. מחזירים לתנור ל-10 דקות, עד להשחמה.
  8. מפזרים עוד שומשום לפני ההגשה.



עוד מתכוני כנפיים בתנור:

שיתוף

תגובות

כתובת האימייל שלך לא תפורסם בפומבי. שדות חובה מסומנים *