הסרירצ'ה החריף משתלב נהדר עם טעם הדבש המתקתק וביחד הם הופכים לרוטב המושלם לכנפיים.
מצרכים:
- קילו כנפיים נקיות
- 2 כפיות אבקת אפייה
- כפית מלח
- כפית פפריקה
- 1/4 כוס דבש
- 1/4 כוס רוטב סרירצ'ה
- כף שמן
- כפית שומשום
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-200 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את הכנפיים בשכבה אחת.
- מפזרים את המלח על הכנפיים בצורה אחידה.
- בקערה בינונית טורפים יחדיו פפריקה, דבש, סרירצ'ה, שמן ושומשום.
- בעזרת מברשת סיליקון מורחים חצי מכמות הרוטב על הכנפיים שבתבנית.
- מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור למשך שעה.
- מסירים את נייר הכסף, הופכים את הכנפיים ומורחים את הרוטב שנותר.
- מחזירים לתנור ל-10 דקות, עד להשחמה.
- מפזרים עוד שומשום לפני ההגשה.
עוד מתכוני כנפיים בתנור: