FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פיצה בשר מהירה על טורטיה

מתכון מנצח לארוחת צהריים / ערב שוברת שגרה – פיצה בשר מדליקה שמכינים ממש בקלות על טורטייה. אפשר לקרוא למאפה הזה לחמעג'ון לעצלנים, אבל זה לא משנה איך תקראו לו – הוא הולך להיכנס לתפריט השבועי שלכם בוודאות.

זמן עבודה: 10 דקות | 4-6 טורטיות

מצרכים:

  • 4 טורטיות גדולות או 6 בינוניות
  • 1/2 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • 1 בצל חתוך לרבעים
  • 2 שיני שום קלופות
  • 1/4 פטרוזיליה קצוצה
  • 200 גרם בשר טלה טחון או בשר בקר טחון
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • ½ כפית פלפל
  • ½ כפית כמון טחון
  • ½ כפית מלח
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות שמן זית
  • ציוד מיוחד: מעבד מזון

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
    במעבד המזון מעבדים יחדיו גמבה, בצל, שום ופטרוזיליה כ-4 פולסים, עד שכל הירקות קצוצים היטב.
  2. מוסיפים בשר, תבלינים, רסק עגבניות ושמן זית וקוצצים הכל יחדיו שוב כ-10 פולסים עד לתערובת אחידה וקצוצה דק דק דק.
  3. מסדרים את הטורטיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ועל כל טורטייה מורחים כ-2 כפות גדושות מהציפוי.
  4. מורחים את תערובת הבשר היטב לשכבה דקה ואחידה ומשאירים שול דק בלבד.
  5. אופים בתנור החם במשל 7-9 דקות, עד שהבשר מוכן לחלוטין ושולי הטורטייה שחומים ופריכים.
    *הצעת הגשה: סוחטים מעט לימון מעל לפיצה ונהנים!

עוד מתכוני בשר טחון סופר קלים להכנה:

  1. סינייה בשר טחון
  2. עראיס (פיתה קבב)
  3. רוטב בולונז מקצועי
דילוג לתוכן