Refresh

This website www.foodisgood.co.il/general/lachmagine-tortilla/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פיצה בשר מהירה על טורטיה

מתכון מנצח לארוחת צהריים / ערב שוברת שגרה – פיצה בשר מדליקה שמכינים ממש בקלות על טורטייה. אפשר לקרוא למאפה הזה לחמעג'ון לעצלנים, אבל זה לא משנה איך תקראו לו – הוא הולך להיכנס לתפריט השבועי שלכם בוודאות.

זמן עבודה: 10 דקות | 4-6 טורטיות

מצרכים:

  • 4 טורטיות גדולות או 6 בינוניות
  • 1/2 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • 1 בצל חתוך לרבעים
  • 2 שיני שום קלופות
  • 1/4 פטרוזיליה קצוצה
  • 200 גרם בשר טלה טחון או בשר בקר טחון
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • ½ כפית פלפל
  • ½ כפית כמון טחון
  • ½ כפית מלח
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות שמן זית
  • ציוד מיוחד: מעבד מזון

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
    במעבד המזון מעבדים יחדיו גמבה, בצל, שום ופטרוזיליה כ-4 פולסים, עד שכל הירקות קצוצים היטב.
  2. מוסיפים בשר, תבלינים, רסק עגבניות ושמן זית וקוצצים הכל יחדיו שוב כ-10 פולסים עד לתערובת אחידה וקצוצה דק דק דק.
  3. מסדרים את הטורטיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ועל כל טורטייה מורחים כ-2 כפות גדושות מהציפוי.
  4. מורחים את תערובת הבשר היטב לשכבה דקה ואחידה ומשאירים שול דק בלבד.
  5. אופים בתנור החם במשל 7-9 דקות, עד שהבשר מוכן לחלוטין ושולי הטורטייה שחומים ופריכים.
    *הצעת הגשה: סוחטים מעט לימון מעל לפיצה ונהנים!

עוד מתכוני בשר טחון סופר קלים להכנה:

  1. סינייה בשר טחון
  2. עראיס (פיתה קבב)
  3. רוטב בולונז מקצועי
דילוג לתוכן